KARAMAN SMMM ODASI YENİ BAŞKANI RIFAT KARAULU

TAKİP ET

Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odasında yapılan seçimler sonucu oluşan Yeni Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı. Rıfat Karaulu'nun Başkan seçildiği Karaman SMMM Odasında, Ali Ankaralı Başkan Yardımcısı, Umut Aydın Sayman-Sekreter, Mustafa Kutlu ve Keramettin Özden Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildiler. Önceki Dönem Oda Başkanı Murat Şimşek yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Karaulu'ya görevini devretti.

Karaman  S.M. Mali Müşavirler Odası başkanlığına yıllar sonra tekrar seçilen Rıfat Karaulu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:'' Karaman smmo bünyesindeki meslektaşlarına gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti. 

Yeni Başkan Rıfa Karaulu'nu açıklaması şöyle:  
Seçimlere katılım %80 ni geçti. oldukça seçmen ilgiliydi. Aynı zamanda listelerden hemen hemen bir çoğu meslektaşımız görev almak için aday oldu 

Bu, son derece değerli bir değişim arzusuna işaret etmektedir. 

Grubumuzla beraber ( 4 Ayrı gurubun )  Grub başkanlarına ve yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
  
Teşekkür ediyorum zira meslektaşlarımız  Tecrübe sahibi olan kişileri gruplarında belirlediler. güçlü bir irade gösterdiler. 

Sevgili meslektaşlarım,  

mazbatamızı aldık. Önceki yönetimden devir teslimi gerçekleştirdik.

Bu güne kadar Odamızda hizmet eden. Tüm Yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Yaptığımız ilk Yönetim kurulu toplantıda, görev dağılımı gerçekleşmemiştir. Oturum Başkanı hem Toplantıyı yönetiyor. Aynı zamanda  Yönetim kurulu Başkanlığı na Aday denildi. Dışardan Oturumu yönetecek tarafsız ve Adil olan bir kişi yönetmesi talebi ile toplantı ertelenmiştir.  
İkinci Toplantı Yeniden Kıdemli üye ve Yaş itibariyle büyük olan şahsıma verilmiştir.  2 Teklif verildi. 1. Teklif kabul edildi. Oylamaya geçildi. Ve oylama gerçekleşmeden.Teklif geri çekildi. Diğer Teklif de Red edildi.  Toplantıda sonuç Oydan yoksun oldu. Sonuç alınamadı.

Müzakere ve oylama neticesinde;  Karaman S.M Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu oy birliği ile  Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendik.  

 Tüm meslek camiamızın mensubu olduğumuzu unutmayacağız.  

Karaman Odasın'da Ortak  akılla yönetmek  iradesi gelmiştir.

Memleket ve Meslek Hepimizin Bilgi Hepimize. Birlik Beraberlik ve Dayanışma  Gereklidir. Sevgi Dilini de Unutmadan...

Artık mesleğimiz ve meslektaşımız için değer  üretme zamanı.