KARAMAN TOKİ ÇEKİLİŞİ BUGÜN!

TAKİP ET

Karaman için başvuru yapan adaylar, TOKİ Karaman kura çekimi bugün gerçekleşecek. Karaman TOKİ kura çekilişleri 1 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

 250.000 sosyal konut projesi kapsamında, Karaman'da yapılacak olan 751 adet konuta ait kura çekimi 01.12.2022 Perşembe günü saat 13.00 da Kazımkarabekir Kapalı Spor Salonunda Karaman Valisi Tuncay Akkoyun'un katılımı ile gerçekleştirilecek.

TOKİ kura çekimi hakkında konuşan Bakan Murat Kurum, "Kuralarımız noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ’mizin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek." dedi. TOKİ Karaman kura çekilişleri canlı yayını kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden izlenebiliyor. Bu hesaplara Twitter ve Facebook üzerinden erişebilir ya da aşağıdaki bağlantı üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

TOKİ Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kura çekilişleri devam ediyor. Milyonlarca vatandaşın başvurduğu TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında 1 Aralık Perşembe günü Karaman kurası yapılacak. TOKİ'nin resmi sitesinde canlı olarak yayınlanan TOKİ kura çekilişleri için arama motorlarında Karaman Toki çekiliş sonuçları sorgula | 1+1. 2+1, 3+1 TOKİ Karaman isim listesi konuları araştırılıyor. İşte tüm detaylar...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ KARAMAN CANLI İZLE

KARAMAN TOKİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

 

 

karaman toki çekilişi ne zaman karaman toki çekilişi ne zaman 2022 karaman toki çekilişi canlı yayın karaman toki çekilişi sonuçları karaman toki çekilişi sonuçları 2022