Karaman Valisi Karaman için ev ev, kapı kapı gezerek vatandaşları uyardı

TAKİP ET

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun ve valiliğe bağlı tüm kamu kurumlarında çalışan gönüllü vefa ekipleri mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev, kapı kapı virüsle mücadele için dolaşıyorlar.

Ziyaret ettiği evlerde vatandaşlarla birebir görüşerek salgının ülkemizde olduğu gibi ilimiz de de artış gösterdiğine dikkat çeken Vali Işık, gerçekleştirdikleri ev ziyaretleri ile vatandaşlarımızın tedbirlere uymaları konusunda bilinçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Maske dağıtımı da yapılan ev ziyaretlerinde vatandaşlardan kurallara uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini isteyen Vali Işık, inanıyorum ki alınan tedbir ve kurallara uyulduğu zaman biz bu salgının önüne geçeceğiz. Sizlerden ricam özelikle bu dönemde ev ziyaretleri, düğün, taziye doğum günü gibi etkinliklerin olduğu kalabalık ortamlarda uzak durmanız. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Yeter ki kurallara uyalım. Sizin desteğiniz mücadelemizin başarılı olması açısından çok önemli dedi.
Vali Işık’ın ev ziyaretlerine, Vali Yardımcısı Kamuran Mustafa Ballı, İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Metin Görcü ve basın mensupları katıldı.
 
Kamu personeli de vatandaşları evlerinde ziyaret ederek mutant virüse karşı bilgilendirme yaptılar.






karaman haber karaman karamanoğulları karaman gündem karaman valisi ışık