Karaman'da kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki kaldırıma çıktı.

TAKİP ET

Kaldırıma çıkan otomobil trafik lambalarını ve okul geçidi levhasını devirdi

Kaldırıma çıkan otomobil trafik lambalarını ve okul geçidi levhasını devirdi. Sürücü Ramazan Gençyiğit kazada yara almazken, kazayı duyup panikle olay yerine koşan oğlu Recep Gençyiğğit babam nerede, ne oldu babama diyerek olay yerinde babasını aradı.

Kaza gece 22.10 sıralarında Fenari Mahallesi Molla Fenari Caddesi üzerinde meydana geldi.

Ramazan Gençyiğit 34 PG 6855 plakalı lüks otomobili ile cadde üzerinde seyir halinde iken bir anda kontrolünü kaybederek yol kenarındaki kaldırıma çıktı. Otomobil kaldırımdaki sinyalizasyon lambasını ve okul geçidi tabelasını devirerek durabildi.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Yaralı olmadığını belirten Ramazan Gençyiğit ambulansta tedavi edildi. Sürücü Gençyiğit'in ani şeker yükselmesi sonucu bayıldığı ve kaza yaptığı ortaya çıktı.
Babasının kaza yaptığını öğrenen Recep Gençyiğit'te hızla olay yerine gelerek Babam Nerede. Babama Ne Oldu. Kim Ne Yaptı diye olay yerinde babasını aradı. Ramazan Gençyiğit ambulanstan inerek panikleyen oğluna tamam ben buradayım birşeyim yok şekerim çıkmış bayılmışım diye telkinde bulundu.

 

 

3

Karaman karaman haber