Karamanda Minderler Şenlendi

TAKİP ET

Okullar arası Gençler B Güreş Grup müsabakaları Yunus Emre Spor Salonu'nda grekoromen stilde yapılan ilk gün maçlarıyla başladı

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Okullar Arası Gençler B Güreş Grup müsabakaları başladı.
Okul Sporları faaliyet programı kapsamında yer alan ve Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okullar arası Gençler B Güreş Grup müsabakaları Yunus Emre Spor Salonu’nda grekoromen stilde yapılan ilk gün maçlarıyla başladı. Serbest ve grekoromen stilde 3 gün sürecek müsabakalarda 12 ilden yüzün üzerinde sporcu Türkiye Şampiyonasında mücadele edebilmek için ter dökecek.
Müsabakaların sorunsuz bir şekilde başladığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Karaman olarak federasyon ve okul sporları müsabakalarına en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. 3 gün sürecek müsabakalar sonunda kategorilerinde dereceye girerek ileri bir tarihte düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında mücadele etme hakkı elde edecek sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum.”