KARAMANLI BİSİKLETÇİLER ÇANAKKALE'DEN MADALYA İLE DÖNDÜ

TAKİP ET

Çanakkale’de düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nda Karamanlı bisikletçiler 1 altın ve 1 bronz madalya kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı’nın 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Çanakkale’nin ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nda bisiklet antrenörleri Hasan Duman ve Emre Öner eşliğinde madalya mücadelesi veren Karaman ekibi şampiyonayı 1 altın ve 1 bronz madalya ile tamamladı.

28 ilden 500 sporcunun mücadelesine sahne olan şampiyonada yıldız erkeklerde Karaman’ı temsil eden İstiklal Ortaokulu bisiklet takımı sporcularından Mustafa Kemal Gündoğdu altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu olurken, Karaman Lisesi bisiklet takımı sporcularından Haktan Ramazan Sayan gençler kategorisinde bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu. Karaman Yunuskent Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi bisiklet takımı sporcusu Emre Güneş ise teknik arazı sebebiyle yaşadığı sorunlara rağmen yarışmayı bırakmayarak gençler kategorisinde Türkiye beşincisi oldu.

Okul sporları yarışmalarında başarıların gelmeye devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Çanakkale’de düzenlenen Türkiye birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporcuları kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Türkiye birinciliği Gençler Türkiye Bisiklet Şampiyonası Mustafa Kemal Gündoğdu Haktan Ramazan Sayan Karaman Yunuskent Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi