Karamanlı Şair ve Yazarlara Büyük İlgi

TAKİP ET

Karaman Belediyesinin öncülüğünde Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin desteği düzenlenen kitap fuarı, bugün düzenlenen törenle açıldı

Karaman Belediyesinin öncülüğünde Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin desteği düzenlenen kitap fuarı, bugün düzenlenen törenle açıldı.
Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde önceki gün kapılarını açan Karaman Belediyesi Kitap Fuarı'na Karaman'lı şair ve yazarlarımız damga vurdu. Hasan Özünal, Osman Nuri Koçak, Ulvi Emre, Ahmet Tekin, Mestan Karabacak ve İbrahim Şaşma gibi Karaman'lı şair ve yazarlarımız dün Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde kitapseverlerle buluştu. 7'den 70'e yüzlerce kitapseverle sohbet eden Karaman'lı şair ve yazarlarımız, tek tek kitaplarını imzaladı ve kitap severler le hatıra fotoğrafı çektirdi.
24 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında düzenlenen kitap fuarına, 50 den fazla yayınevi ile 60 kadar yazar katılıyor. Kitaplarını imzalayacak ve söyleşi programına katılacak olan yazarlar arasında; Nurullah Genç, Ataol Behramoğlu, İnci Aral, Müfit Can Saçıntı (Mandıra Filozofu), Pelin Çift, Mesut Yar ve Kahraman Tazeoğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. Kitap fuarı on gün boyunca her gün 09.30 – 23.00 saatleri arası ziyaret edilebilecek.

Karaman karamanlı yazarlar