Karamanlı Sanatseverler Tiyatroya Doyacak

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu tarafından hazırlanan 'Vay Başımıza Gelenler 2' isimli tiyatro oyununu yoğun talep üzerine yeniden sanatseverler ile buluşturacak

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu tarafından hazırlanan 'Vay Başımıza Gelenler 2' isimli tiyatro oyununu yoğun talep üzerine yeniden sanatseverler ile buluşturacak. Oyun, bugün, 15 Mart 2018 Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda saat 19.00'da izleyiciyle buluşacak.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sinema ve Tiyatro Topluğu tarafından hazırlanan oyunun yönetmenliğini Sami Özoral'ın yaptığı oyunun birincisi Karamanlı sanatseverler tarafından yoğun ilgi görmüştü. , ses düzenini, ışık tasarımını, dekor ve kostüm tasarımını, da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sağlık Kültür Daire Başkanlığı yaptı.

Cevat Sayılırer, Nur Rümeysa Yonca, Selami Taşkıran, Ayşegül Şimşek, Safiye Demir, Ömer Tosun, Ayşe Nur Kaya, Mustafa Doğan, Abdullah Nuranioğlu, Sümeyye Büşra Sevilmiş, Battal Gökkaya, Asena Karslı, Esin Coş, Çilem Odabaşı'nın rol aldığı oyunda, annesi ve babası ile anlaşamayan ama dedesiyle iyi anlaşan haylaz akli dengesi bozuk  bir çocuğun ev halleri komedi  tarzında anlatılıyor. ''Vay Başımıza Gelenler 2''  tiyatro oyunu tüm halkımıza ücretsiz olarak sunulacak.