KARAMANLI ŞEHİT MUSTAFA AHMET DEMİR SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

TAKİP ET

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce üs bölgesine yapılan füze atışı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Mustafa Ahmet Demir'in cenazesi, memleketi Karaman'da toprağa verildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Ahmet Demir için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Demir, törenin ardından memleketi Karaman'a getirildİ

Cenazeyi Şehidimizin babası Musa Demir, Karaman Valisi Mehmet Alparslan Işık ve Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser karşıladı.

Burada yapılan askeri karşılamanın ardından şehidimizin naaşı Karaman'ın Başyayla ilçesine bağlı Bozkaya köyü'e getirildi.

Şehit Sözleşmeli Er Mustafa Ahmet Demir'in cenazesi ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Karaman Valisi Mehmet Alparslan Işık,Askeri Erkan, Karaman AKPARTİ Milletvekili Selman Oğuzhan Eser,Karaman CHP Milletvekili İsmail Atakan Ünver ve Karamanlı hemşehrileri katıldı.
 Şehidin bayramda  izine gelerek evleneceği öğrenildi.
Ayrıntılar geliyor.

karaman karaman son dakika karaman haber karaman lı şehit başyayla şehit