Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde devir teslim töreni

TAKİP ET

KMÜ yeni Rektörü Namık Ak'ın devir teslim törenindeki ilk mesajı ''Ben gelmedim dava için, benim işim sevi için, Dost'un evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karamanoğlu Mehmetbey Rektörü olarak atanan Prof Dr. Namık Ak, rektörlüğü devraldı. Eski rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül’e Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’ne yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eden ve plaket veren Prof. Dr. Namık Ak, yeni ve temiz bir sayfa açarak göreve başlayacaklarını söyledi. Eski rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül ise yeni rektöre görevinde başarılar diledi. Her iki rektör, kameralara birlikte dostluk pozu verdiler.

Rektörlük makam odasında gerçekleştirilen törene Rektör yardımcıları, fakülte ve yüksekokul yöneticilerinin yanı sıra idari ve akademik personel katıldı. Görevi eski Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgülden devir alan Rektör Namık Ak, Mehmet Akgül'e yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek, yaptığı güzel çalışmaları daha da ileri taşıyacaklarını söyledi ve ''Ben gelmedim dava için, benim işim sevi için, Dost'un evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim'' dedi.
KMÜ yeni Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, devir teslim töreninden sonra eski rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül'ü kapıya kadar yolcu edip otomobiliyle uğurladı. 

Uğurlamadan sonra rektörlük makamına geçen  rektör Ak, idari ve akademik personelle tek tek tanışarak sohbet etti.  Rektör Prof. Dr. Namık Ak, "Her şey iyi olacak, hep birlikte çok çalışacağız, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nin adını yurt içi ve yurt dışında daha çok duyurup, eğitim kalitesini hep birlikte daha üst seviyelere çıkaracağız" dedi.   

 




karaman kmü rektör kmü namık ak karaman namık ak namık ak karaman haber