KAYIP OLAN GENÇ'İN AYAK İZLERİNİN BULUNDUĞU TAHMİN EDİLİYOR.

TAKİP ET

Karaman'da, yoğun yağış nedeniyle trafiğe kapatılan yolda araçlarının kara saplanmasıyla mahsur kalan 2 kişinin kurtarılmasının ardından kayıp Ege Kabalak'ın (26) bulunması için arama çalışmalarına 2'inci günde de devam edilirken Kalabak'a ait olduğu tahmin edilen ayak izlerine rastlandığı öğrenildi.



Edinilen bilgiye göre, Karaman'ın Ayrancı ilçesine bağlı Çat köyünden Mersin'in Erdemli ilçesine gitmek için yola çıkan Furkan K., Ege K. ve Kübra B., yoğun tipi ve fırtınada yolunu kaybettiler. Kadını kara saplanan otomobili bırakan vatandaşlar, yolu bulmak için bölgeden uzaklaştı ve bir daha haber alınamadı. 
İhbar üzerine bölgeye Jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yol açarak ilereyen ekipler, Çat köyünün 25 kilometre ilerisinde otomobile ve içerisinde bulunan Kübra B.'nin izine rastlanıldı. Ekiplerin bulduğu kadının tarif ettiği yönde devam eden arama çalışmalarında Furkan K.'ye de ulaşıldı. Bulunan Furkan K. ile Kübra B., Karaman Eğitim ve Araşatırma Hastanesi’nde tedavi edildikten sonra memleketlerine gönderildi.
AYAK İZLERİNE RASTLANILDI
Yaklaşık 30 saattir haber alınamayan Ege K. için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Sabah saatlerinde tekrar Karaman’dan görevlendirilen AFAD, Jandarma ve sağlık ekipleri bölgede yoğun bir çaba sarfediyor. Yol açarak ilerleyen ekipler, sabah saatlerinde Mersin Milli Parklar bölgesi tel örgü civarında bir ayak izine rastladı. Bulunan ayak izlerinin kayıp Ege K.’ye ait olup olmadığı hakkında net bir bilgiye sahip olmadığını belirten ekipler, keşif uçağının da havadan tarama yaptığı bölgeye (JAK) Jandarma Arama Kurtarma Timi de görevlendirildi.
 

karaman karaman haber karaman haberleri karaman kayıp karaman sondakika