Kazanan da, kaybeden de bu milletin evladı

TAKİP ET

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinden sonra Türkiye'de ve Karaman'da yeni bir dönem başladı

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinden sonra Türkiye'de ve Karaman'da yeni bir dönem başladı. Bu yeni dönem; ülkemize, huzur, birlik, beraberlik, kardeşlik, adalet ve umut getirsin.
Türkiye düşmanlarına korku, dostlarına güven olsun.
Bize dost olmayan, bize merhamet etmeyen, bizim derdimizle dertlenmeyenler ve terör örgütlerine doğrudan ya da dolaylı destek verenler bizden uzak olsun.
Sonuç ne olursa olsun, kim ve hangi partiden kazanırsa kazansın yada kim kazanırsa kazansın hepsi de bu ülkenin evladı. Bu adaylar milletimizin içinden çıktı. Uzaydan yada başka bir devletten gelmedi bu insanlar. Kazanan da kaybeden de hepsi bizim insanımız. Ve bu insanları milletimiz seçti. Eğer ki adaylarda herhangi bir yamuk varsa, seçimlerde hile varsa zaten araştırılıyor. Eğer ki, bir yanlış varsa kanunlarımız yasalarımız var. Gereği er ya da geç yapılır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Millet iradesine karşı olmak millete karşı olmaktır. Ve seçimde alınan sonuçlara kızmak, bağırmak, çağırmak milletin iradesine saygısızlıktır.  Kazanana da kaybedene de saygı duyulmalı. Şunu herkes bilsin ki, ''Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir'' Türkiye Cumhuriyetinde Milletin İradesi dışında hiç bir güç yoktur. Bu nedenle, milletin iradesine ve milletin seçtiklerine saygı duyulmalı. Türkiye'nin başka gündemleri var. Ekonomimiz sıkıntıda; enflasyon, işsizlik, terör, dış politika, orta doğu sorunu, Kıbrıs sorunu, Ege sorunu gibi bir sürü sorunlarımız var. Artık bu tartışmalara en kısa zamanda nokta koyulmalı ve herkes işine bakmalı.

Seçim sonuçlarına itirazlar var. Elbette olacak, sonuçlardan memnun olmayanlar da var. Elbette olacak. Bu durumu saygıyla karşılamak lazım. Bizim temennimiz, sonuçlar ne olursa olsun kim yada hangi parti adayı kazanırsa kazansın sonuçlara saygı duyulmalıdır. Yetkililerden beklentimiz; itirazlar ve kafa karışıklığı bir an önce sonuçlandırılmalıdır. İtirazlar değerlendirilip tekrar sayım yapılacaksa eğer, bu sayımlar şeffaf olmalı. Bunu yaparken tekrar lüzumsuz tartışmalara fırsat verilmemeli. Bu mesele uzatılmamalı.
Bu halk artık üzülmek ağlamak istemiyor gerekirse tankın altına yatıyor ama istikrarın bozulmasına izin vermiyor.
İnsanlar akşam yatağa girdiği zaman kafası rahat uyumak istiyor. Temennimiz, sonuçlar bir an önce netliğe kavuşur da ülke de herkes işine gücüne bakar.



VEYSEL GÖKTEKİN