KEMAL KILIÇDAROĞLU TÜSİAD BAŞKANINI ARAYIP ''SEÇİM İSTE'' DEDİ, AMA...

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski'yi arayarak seçim isteyin diye telkinde bulundu. İktidarı hedef alan çıkış sonrası Simone Kaslowski sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Kılıçdaroğlu'nun çıkın konuşun ve erken seçim isteyin isteğine, istediği karşılığı vermedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"TÜSİAD BAŞKANI'NI ARADAIM"

TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski'yi aradığını açıklayan Kılıçdaroğlu; "Ülke yangın yeri. Aklî melekelerini kaybetmiş bir şahsın ülkeyi intihara sürüklemesini mi seyredeceğiz? Herkes konuşmalı artık, herkes! Seçim istiyoruz. Erdoğan ve Bahçeli’nin tek yapması gereken, kendilerinin gitme olasılığını millete göstermeleridir." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şunları söyledi:

"Bu Saray Hükümeti artık kangrenli bacaktır. Susma zamanı değil, vatanını seven herkes konuşmalı. Tüm vücut kangren olduktan sonra, konuşsanız da bir anlamı olmayacak. Utancı giden kimsenin kalbi ölürmüş. Bu Saray ve şürekasının utanması yoktur, kalbi yoktur. Bu zulmü bitireceğiz!"

 

TÜSİAD BAŞKANI KASLOWSKİ'DEN AÇIKLAMA

Kılıçdaroğlu'nun provokatif girişimine Kaslowski karşılık vermedi.

Twitter hesabından açıklama yapan TÜSİAD Başkanı, "Ekonomide yaşadığımız sorunlarla ilgili görüşlerini uzun zamandır kamu kurumları ve kamuoyu ile paylaşmaktadır, paylaşmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Kaslowski'nin açıklamasının tamamı şöyle:
Sayın@kilicdarogluk, TÜSİAD bağımsız ve gönüllü bir iş dünyası örgütü olarak, telefonda da belirttiğim gibi, ekonomide yaşadığımız sorunlarla ilgili görüşlerini uzun zamandır kamu kurumları ve kamuoyu ile paylaşmaktadır, paylaşmaya devam edecektir

 

tüsiad başkanı simone kaslowski tüsiad yönetim kurulu başkanı simone kaslowski kemal kılıçdaroğlu karaman haber karaman son dakika