KMÜ Öğrencileri Mehmetçiğe Destek İçin Suriye Sınırında

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İlim Hikmet Marifet Öğrenci Topluğu Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral vermek için Hatay'daydı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İlim Hikmet Marifet Öğrenci Topluğu Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral vermek için Hatay'daydı. Sınırda Mehmetçik ile bir araya gelen öğrenciler, ''Bizler vatanımız ve milletimiz canını feda eden Mehmetçiğin yanında olduğumuzu göstermek istedik, Rabbim Mehmetçiğimizi muzaffer eylesin. Bizler tarihi kahramanlıklarla dolu, zalimin karşısında mazlumun yanında olan ecdadın torunlarıyız. Dualarımız Mehmetçikle beraberdir. Allah yar ve yardımcıları olsun gazaları mübarek olsun dedi

Mehmetçiğe Destek Gezisini organize eden Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi İlim Hikmet Marifet Topluluk Başkanı Fatma Coştu; askerlere görevlerinde başarılar dileyerek Sizler sayesinde biz evimizde rahat uyuyoruz. Allah gücünüzü artırsın. Tüm Karaman halkından ve öğrencilerimizden Mehmetçiğe selam getirdik. dedi.

Zeytin Dalı Harekatı'nın başladığı günden beri tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyen Çoştu, Askerlerin ve Hataylıların moral ve motivasyonlarını yükseltmek, yanlarında olduklarını göstermek için Suriye sınırına geldiklerini ifade etti.

Mehmetçiğimizin yurtiçinde ve yurtdışında İstiklal ve İstikbal mücadelesi verdiğinin altını çizen Topluluk Başkanı Fatma Çostu, ''Ülkemizin ve milletimizin istikbali olan biz gençlerde İstikbalimizin bekçileri, İstikbalimizin kahramanları Mehmetçiklerimizin her zaman ve her yerde yanındayız. İstiklal şairimizin de dediği üzere Girmeden tefrika bir millete düşman giremez, toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez. Elhamdülillah ki bizim yüreklerimiz toplu vuruyor. Üniversitemiz akademik, idari personelinin ve öğrenci arkadaşlarımızın katılımıyla Hatay'ın Hassa ilçesinde, sınır bölgesinde görev yapan, operasyonlara katılan Mehmetçiğimize destek olmak amacıyla ziyaretimizi gerçekleştirdik. Karaman'dan yola çıkan özellikle gençleri temsil eden ilk kafile olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Mehmetçiğe destek ziyaretimize gitme imkanı sağlayan olan başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ve üniversitemiz yönetimi olmak üzere bizlere destek olan ve ziyaretimize katılan herkese teşekkür ederim. dedi.