KMÜ REKTÖRÜ KARAMAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

TAKİP ET

KMÜ Rektörü Namık Ak'ın istifası ile boşalan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine Rektör vekili olarak atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman'a ziyaretler sürüyor. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Karaman, Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) Karaman İl Müdürü Şerife Han'ı makamında ağırladı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'yı makamında ağırladı.

Belediye Başkan Yardımcıları Kazım Gücüyener ile Mahmut Güventürk'ün de yer aldığı ziyarette Belediye Başkanı Savaş Kalaycı Rektör Hüseyin Karaman'a hayırlı olsun temennilerini ileterek başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karaman ise üniversitenin ve şehrin gelişimi için diğer paydaşlar ile iş birliği yapmanın önemine dikkat çekti.

Ziyarette, üniversite-şehir bütünleşmesi çerçevesinde gerçekleştirilebilecek projeler  değerlendirildi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi  Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) Karaman İl Müdürü Şerife Han'ı makamında kabul etti.

Karaman Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürü ve AFAD Eğitmeni Gülsine Kılınçarslan'ın da yer aldığı ziyarette AFAD Müdürü Şerife Han, Rektör Karaman'a görevinde başarılar diledi.

Doğal afetler ve acil durum yönetimi konularında görüş alışverişlerinde bulunuldu.