KMÜ'den Türk Halk Müziği Ses Yarışması

TAKİP ET

  Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi  ile Karaman il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen " Türk Halk Müziği Ses Yarışması" için müracaatlar başladı

 

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi  ile Karaman il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Ses Yarışması için müracaatlar başladı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi  yapılan  açıklamada, yarışmaya katılmak isteyen adayların http://kmu.edu.tr/sks web adresi üzerinden başvurabilecekleri bildirildi. 30 Mart mesai bitimine kadar alınacak başvuruların ardından yarışmacılar, jüri tarafından ön elemeye tabi tutulacaklar.

 



 

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa Türk Halk Müziği Ses Yarışması düzenliyor. Yarışmaya KMÜ Üniversitesi öğrencileri ile Karaman ili merkez ve ilçelerindeki liselerde okuyan öğrenciler katılabilecekler. Yarışma ödüllü olup müracaatlar  30 Mart 2018 tarihine kadar http://kmu.edu.tr/sks bağlantı adresinden veya şahsen Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür İşleri Müdürlüğü'ne yapılabilecek.