Koca yürekli adama son veda

TAKİP ET

'Koca yürekli' adam Ahmet Güngörer'in ani ölümü sevenlerini üzdü. ''Koca yürekli'' adam Ahmet Güngörer, Karaman'da son yolculuğuna uğurlandı.

Karaman'da kamyoculuk yapan Ahmet Güngörer, Elazığ ve Malatya depreminin duyulduğu an sosyal medya hesabından deprem bölgesine ücretsiz ve gönüllü olarak yardım malzemesi götürebileceğini açıklamıştı. Ahmet Güngörer, depremle sarsılan Elazığ'a ilk yardım tırını ulaştırmıştı. Bu davranışından dolayı tüm Türkiye genelinde ve Karaman'da herkesin gönlünü feth eden ve hayli sevilen “Koca Yürekli” adam Ahmet Güngörer önceki gün gece evinde aniden rahatsızlanarak kalb krizi geçirerek hayattını kaybetmişti.
“Koca Yürekli” adam diye tanınan Ahmet Güngörer sevenlerinin göz yaşları arasında Ahmet Yesevi Camii yeni musallada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaman şehir mezarlığında toprağa verildi. 
Çocukları, yakınları, komşu ve sevenlerinden oluşan yüzlerce kişinin katılımıyla Karaman Mezarlığı'nda düzenlenen törenle toprağa verilen Ahmet Güngörer'in cenazesinde gözyaşları sel oldu. Ahmet Güngörer'in cenazesine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemalettin Canuylasi, çok sayıda şöfor esnafı ve ayrıca Karaman'da ikamet eden Elazığ'lı ve Malatya'lı bazı vatandaşlarda katıldı.

www.karamansondakka.com ailesi olarak Koca Yürekli Adam Ahmet Güngörer’e Yüce Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 




“koca yürekli” adam ahmet güngörerin ani ölümü sevenlerini üzdü. \koca yürekli\ adam ahmet güngörer karaman’da son yolculuğuna uğurlandı.