Kondosan Youtube Kanalı

TAKİP ET

Kondosan Youtube platformu üzerinden birçok miniğin kalbine dokunmaya devam ediyor.

Kondosan Youtube platformu üzerinden birçok miniğin kalbine dokunmaya devam ediyor. Birbirinden renkli içerikler ile masal dünyasının kapılarını çocuklara açıyor. Aynı zamanda profesyonel çalışma ekipleri sayesinde birbirinden renkli masallar ve karakterler ile çocuklar buluşuyor. Kondosan Youtube kanalına abone olarak ve zili de açarak bütün bildirimlerden anında haberdar olabilirsiniz.
Kondosan birçok masal kategorisinde hizmet sağlamaktadır. Bunlar Rapunzel, Külkedisi, Kırmızı Başlıklı Kız gibi çocuklar tarafından en çok beğeni toplamış masallardır. Asla kötü içerikler üretmeyen ve çocukların psikolojisine zarar vermeyen Kondosan Youtube kanalı üzerinden gönül rahatlığıyla masalları çocuklarınıza dinletebilirsiniz. Her cumartesi saat 10’da yeni bir masal ile karşınıza çıkan Kondosan Youtube kanalı çocuklarınız için en keyifli anı sizlere sunar.

Külkedisi Masalı

Külkedisi Sindirella Masalı dünyalar güzeli Sindirella annesi öldükten sonra babasıyla birlikte yaşamaya devam etmiştir. Fakat babası artık bu durumu düzeltmek için Sindirellaya bir üvey anne ve iki üvey kız kardeş getirmiştir. Başlarda her şey mükemmeldi fakat daha sonra acı haberin gelmesiyle Sindirella yalnız kalmıştır. Üvey annesi ve kız kardeşleri sindirellaya babası öldükten sonra oldukça kötü davranmıştır. Evin hanımı Sindirellaydı fakat artık temizlikçisi olmuştur.
Bir zaman sonra Sindirella kapıda bir davetiye ile karşılaşır ve büyük bir heyecanla üvey annesine haber verir. Bu bir baloydu! Sindirella kendisinin de gidebileceğini düşünmüştür ve gerçek aşkı bulacağına inanıyordur. Ne yazık ki üvey annesi ona engel olmuştur. Masalın devamı için Kondosan Youtube kanalını takip etmeyin unutmayın.