KONYA - KARAMAN HIZLI TREN YOLCULUĞU 1 HAFTA BEDAVA OLACAK

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki şehir arasındaki mesafeyi 40 dakikaya düşürecek olan Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın bir hafta ücretsiz olacağı müjdesini verdi.

Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı'nın açılışını yapmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Vatandaşlara bir de müjde veren Erdoğan, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın bir hafta ücretsiz olacağı duyurdu.

BİR HAFTA ÜCRETSİZ OLACAK

İki şehir arasındaki mesafeyi 40 dakikaya düşüren hat hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkenin felaketinden rant devşirmeye çalışan gözü dönmüşlere rağmen Türkiye'yi Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarıyla buluşturduk. Daha çok çalışacağız ve Türkiye'yi dünyanın ilk 10 ülkesi arasına sokuyoruz ve sokacağız. Açılışını gerçekleştirdiğimiz eserlerden en önemlisi Konya-Karaman hızlı tren hattıdır. Toplam yatırım bedeli 1,4 milyar liraya ulaşan bu projeyle Karaman artık ulaşımda farklı bir aşamaya geçmiştir. Konya-Karaman YHT hattı bir hafta ücretsiz olacak." ifadelerini kullandı.

karaman hava durumu karaman haber karaman gündem karaman hızlı tren Karaman yht