Konya'lı Esma Anne ile Cumhurbaşkanı Telefonda Samimi Konuşması

TAKİP ET

Konya'dan Esma anne dün mesajla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Miraç Kandili'ni tebrik etmişti. Esma anne'nin Miraç gecesini tebrik etmek için cep telefonu ile arayan Cumhurbaşkanı ile samimi konuşmaları dikkatlerden kaçmadı Görüşmeye dair görüntüler ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

Telefonda Esma annenin hal hatrını soran Erdoğan, Esma anneye sokağa çıkmaması yönünde uyarıda bulunmayı da ihmal etmedi.
Cumhurbaşakını Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabından yapılan paylaşımda, "Konya’dan Esma anne dün mesajla Miraç gecemizi tebrik etmişti. Biz de kendisini arayıp hal hatır sorduk. Evdeymiş. Ülkemizin bu musibetten kurtulması için dua ediyormuş. Esma anne gibi büyüklerimiz başta olmak üzere evlerimizde kalalım, mücadelemiz güçlü bir şekilde sürsün." ifadesi kullanıldı.



recep tayyip erdoğan recep tayyip erdoğan kimdir recep tayyip erdoğan boyu recep tayyip erdoğan yaş esma anne in miraç gecesini tebrik etmek için cep telefonu ile arayan cumhurbaşkanı i