KPSS SINAVI İPTAL EDİLDİ

TAKİP ET

Görevden alınan Halis Aygün'ün yerine atanan yeni ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy 31 Temmuz'daki sınavın iptal edildiğini duyurdu ve "6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022'de yapılacak KPSS oturumları ertelenmiştir. İptal edilen ve ertelenen sınavlara ilişkin yeni takvim en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır" dedi. Ersoy yeni KPSS takviminin 17 Eylül'de başlayacağını belirtti.

KPSS sorularının sızdırıldığı iddiasıyla görevden alınan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün'ün yerine Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy atandı.

Türkiye gündemini günlerdir meşgul eden KPSS sınav skandalı üzerine ÖSYM Başkanının görevden alınmasının ardından KPSS sınavı da iptal edildi.  ÖSYM Başkanlığına yeni atanan ve göreve bugün başlayan Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 31 Temmuz'daki KPSS sınavının iptal edildiğini, 6-7 Ağustos ve 14 Ağustos'taki oturumların ise ertelendiğini duyurdu.

Skandaldan sonra dün görevden alınan Halis Aygün'ün yerine atanan yeni ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, '' İptal edilen ve ertelenen sınavlara ilişkin yeni takvim en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır" dedi. Ersoy yeni KPSS takviminin 17 Eylül'de başlayacağını belirtti.Ersoy yeni sınav takvimiyle ilgili de bilgi verdi.

sınav