Küçük Ev Sevenler

TAKİP ET

Son yılların en gözde akımlarından biri olan küçük evler büyükşehir hayatından sıkılmış olan, bununla birlikte büyük apartman dairelerindeki sıkışıklık ve gürültüden sıkıldığından, kendilerine yeni bir düzen kurmak için tercih edilen yapılar arasına girmiştir.

Son yılların en gözde akımlarından biri olan küçük evler büyükşehir hayatından sıkılmış olan, bununla birlikte büyük apartman dairelerindeki sıkışıklık ve gürültüden sıkıldığından, kendilerine yeni bir düzen kurmak için tercih edilen yapılar arasına girmiştir. Geçmiş dönemlerde karavan olarak tercih edilen bu ev modelleri son yıllarda oluşan ekonomik gerilemeler ve alım gücünün azalmasına istinaden, tiny house olarak da adlandırılan bu akımı ön plana çıkmıştır.
Sabit ya da tekerlekli ev modelleri ile tercihler arasına giren küçük evler, arzu ettiğiniz metre kareler içerisinde dizayn edilmekte ve ihtiyaçlarınızı giderebilecek kadar yaşam alanları ile israftan uzak olarak Gor Gor House sitesi tarafından projelendirilmektedir. Tekerlekli ev deyince aklınıza harika bir tatilde çağrıştırmaktadır. Fakat bu ev modellerini normal yaşam standartlarınız içine alabilir ve mevsimsel olarak yer değiştirebilirsiniz.

En Uygun Fiyatlara Tekerlekli Ev Sahibi Olabilirsiniz

Şehirlerin kalabalık ortamından uzaklaşabilmek ve büyük faturalardan kurtulabilmek adına bu evler tercih edilebilmektedir. Yapılan küçük dokunuşlarla, sıradan bir evde var olan pek çok imkânı bu ev modellerinde de sahip olabilirsiniz. Mutfak, yaşam alanı, banyo gibi odalardan oluşturulabilen ve son dönemlerde iki katlı olarak da yapılabilen sabit ve tekerlekli evler çevreye duyarlı enerji ihtiyacını kendi görebilen tiplerdir.
İyi dizayn edilmiş bir ev, en az apartman dairesi kadar kullanışlı olabilmektedir. Yaratıcı fikirler ile projelendirilmiş evler ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde giderebilir. Şehrin stresinden uzak gürültü ve kirli havasından tertemiz bir hava ve çevreye ulaşabileceğiniz ortamlar için, bu evler sayesinde imar problemi olmadan arzu ettiğiniz yer ve konuma monte edebilir ya da taşıyabilirsiniz. Tekerlekli ev fiyatları normal bir apartman dairesinden çok daha ucuza gelebilmekte ve özgür bir hayata ulaşabilirsiniz. Gor Gor House sitesinden modeline göre fiyat bilgilerine ulaşabiliriz.