KURTULUŞ KUŞ: ''BU ÖDÜLÜ BABAM İÇİN ALIYORUM''

TAKİP ET

47.kez düzenlenen ödül töreni Cem Davran ve Çağla Şıkel'in sunumuyla ekrana gelirken, törende bir çok ünlü isim içinde hemşehrimiz Kurtuluş Kuş'da vardı. 

Ödül töreninde konuşan Kurtuluş Kuş; "Hepinize öncelikle çok çok teşekkür ediyorum. Bizi ödüle layık gören, bizi destekleyen, bize oy veren herkese çok çok teşekkür ediyorum. 
Ben buraya gelmeden önce babamın yanına gittim Karamandaydım. 3 yıl önce rahmetli olmuştu babam. Mezaranın başına gittiğimde, dedim ki : 'Senin adını Tüm Türkiye'ye duyuracağıma söz veriyorum' dedim. Heralde o an bu an bu ödülüde babam için alıyorum. Babam Ramazan Kuş için alıyorum bu ödülü. İnşallah ilk oldu ve biliyorum ki son olmuyacak" dedi.
Burak  Bulut ise;   ''Herkese çok teşekkür ederim. Bu ödülü bize layık gördüğünüz için. Ben İstanbul'a sekiz ay önce geldim. Kurtuluş benden bir ay önce geldi. Beş ay önce de bir araya geldik. Beş ay içerisinde 1 milyar dinlenmişiz herkese çok teşekkürler. 

Ben bu anın hayalini beş sene önce kurdum. Aklım da şu vardı; ben ödül alacağım ailemden herkes izleyecek şimdi bir kişi eksik. Dedem rahmetli oldu ödülü ona adıyorum.'' dedi.


Ramazan Kuş ve Kurtuluş Kuş 

kurtuluş kuşu kurtuluş kuşu sevmedim deme indir kurtuluş kuşu rüya gibi indir kurtuluş kuşu nereli KURTULUŞ KUŞ -BURAK BULUT