Kurtuluş Kuş & Burak Bulut 'un yeni şarkısı ''Beni Bu Geceden Öldür'' yayınlandı

TAKİP ET

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut'un, MAHZEN MEDIA ve DMC etiketiyle yayınlanan "Beni Bu Geceden Öldür" isimli tekli çalışması video klibiyle YouTube ve müzik uygulamalarında.

 

Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş  ''Sevmedim deme'' şarkısı ile  dünyanın ençok bilinen müzik platformu olan Youtube ve müzik uygulamarında rekor üstüne rekor kıran ikili,  MAHZEN MEDIA ve DMC etiketiyle yayınlanan "Beni Bu Geceden Öldür" isimli tekli çalışması video klibi yayınlanlandı.

KURTULUŞ KUŞ'UN İLK TEKLİSİ ''AH BU ŞARKILAR'' MÜZiK SEVERLE BULUŞTU


"Beni Bu Geceden Öldür" şarkı sözleri 

Bana gel de, zaten olan oldu
Hayallerim yalan olmuş
Seninim, korkularla yaşar oldum
Gülüşünde sakladım gururumu

Bu kalbe sen ateş oldun
Yüreğin taşlaşmış beter olsun
Yokluğunda neler oldu
Bu kadar mıydı gururun

Haramsın gel yalansız
Yazılmış bir kere yazımız

Beni bu geceden öldür
Yarını görmesin ömrüm
Sen hep yanlışı gördün
Yarınlarım sana sürgün
Kurtuluş Kuş kimdir ?

Kurtuluş Kuş 1 Ocak 1997 yılında Karaman’da dünyaya geldi. Aslen memleketi Karaman’dır. Eğitim hayatına Karaman’da başladı ve Güzel Sanatlar lisesini tamamladı. Babası bestekar ve ses sanatçısı Ramazan Kuş’tur. Müzikle iç içe büyüyen müzisyen Kurtuluş Kuş kısa sürede yeteneklerini müzikseverlere buluşturdu.

Kurtuluş Kuş müzik kariyerine 2020 yılında Furkan Ceran ile başladı ve Ah Bu Şarkılar isimli şarkılarını çıkarttılar. Profesyonel müzik kariyerine Rüya Gibi single ile adım attı. Ardından El İnsaf teklisini sevenleri ile buluşturdu. Kurtuluş Kuş en büyük çıkışını Burak Bulut ile birlikte seslendirdiği ''Sevmedim Deme'' parçasıyla yaptı ve milyonlar tarafından izlenerek rekorlar kırdı. 
 



BURAK BULUT Kimdir ?
Doğum tarihi yıl olarak bilinmemekte ancak 26 Eylül doğumlu terazi burcudur. Aslen Elazığ’lı olan başarılı isim, kısa sürede Spotify gibi birçok platformda yerel listelerde üst sıralara yerleşmiştir. Her geçen gün artan hayran sayısının yanı sıra kariyer basamakların hızla tırmanmaktadır. Mahzen Media etiketi ile yayınlanan “Kara Bahtım” isimli tekli çalışması da büyük beğeni kazanmıştır.

kurtuluş kuşu nereli burak bulut karaman karaman haber kurtuluş kuş kimdir