Kusursuz Hizmet İçin, Server Plus!

TAKİP ET

2011 yılı içerisinde sektöre katılmış olan ve bu kapsamda hep müşterileri ile beraber adımlar atan Server Plus, kendi bünyesinde hep müşterilerinin önceliklerini ön planda tutmuştur.

2011 yılı içerisinde sektöre katılmış olan ve bu kapsamda hep müşterileri ile beraber adımlar atan Server Plus, kendi bünyesinde hep müşterilerinin önceliklerini ön planda tutmuştur.  Var olan on yıllık deneyimine ve tecrübelerine de bu şekilde yön veren firma, ayrıca her daim de gelişme yolunda ilerlemektedir.
Kurumsallaşma çalışmalarını tamamlamış olmasının yanında giderek de büyümeye devam eden, firma alanındaki uzman kadro ile devamlı olarak alanındaki gelişimleri takip etmekte ve teknolojinin sunduğu her türlü olanakları da yüksek oranda kullanmaktadırlar. Sunucu kalitesine denk olarak personel kalitesini de net bir biçimde hissedebildiğiniz bir sitem üzerinden devamlılık sağlamaktadır. Ayrıca ziyaretçi girişi ile yaptığınız gözlemler sonrasında satın alma işlemlerini başlatabilmeniz için müşteri paneli üzerinden üye olmanız gerekmektedir.

Oyunlarda Online Olmak!

Ekran kartı sunucuları için, silkroad sunucu alabilmeniz için aylık olarak belirli ücretlendirme verilir. Bununla beraber Knigh Online Skrod Online, Metin2 ve diğer tüm mmorpg oyunlarında online olmak için gerekli olan bu sunucular, Server Plus bünyesinde size istediğiniz tüm avantajlar ve özelliklerle, en iyisi olarak sunulmaktadır.
Ayrıca ekran kartı, işlemci farkı, Rram, SSD, Bağlantı hızı, işletim sistemi, erişim gibi özelliklerini detaylıca görebileceğiniz ve hizmetlerini de buna göre tanımlayabileceğiniz paketler, fiyatlandırma olarak da uygundur. Üst düzey güvenlik önlemlerinin yanında gerekli olduğu takdirde kullanmanız adına da canlı destek hattı bulundurulmaktadır.
Kaynak: https://www.serverplus.com.tr/oyun-sunucusu