Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

TAKİP ET

Life yurtdışı eğitim danışmanlığı olarak 10 yılı aşkın bir süredir değerli gençlere hizmet vermektedir.

Life yurtdışı eğitim danışmanlığı olarak 10 yılı aşkın bir süredir değerli gençlere hizmet vermektedir. Birçok ülke üzerinden eğitim imkanı sunana Life yurtdışı eğitim sayesinde hayallerinize kavuşabilirsiniz. Hayal ettiğiniz bölümlere ulaşmak çok kolay ve akademik kariyerinizi kendiniz belirleyebilirsiniz. Sınavsız ve stressiz bir şekilde üniversite okuyabileceğinizi biliyor muydunuz? Life yurtdışı eğitim sayesinde üniversitelerde okuyabilir, erasmus programlarına katılabilir ve dil okullarında kendinizi geliştirebilirsiniz.
Polonya’da üniversite okumak isteyen öğrencilere özellikle kapılarını açan Life yurtdışı eğitim sayesinde kafanızdaki bütün sorulara cevap bulabilirsiniz. Öncelikle Polonya’da üniversite okumak için Türkiye’de bir liseden mezun olmalısınız ve diplomanız elinizde olmalıdır. Bundan sonraki aşamalar kolay bir şekilde gerçekleşebilmektedir. Gerekli çevirme işlemlerinizi sizler evraklarınızı toplu olarak tasdikledikten ve onaylattıktan sonra yerine getirmekteyiz. Daha sonrasında Life yurtdışı eğitim danışmanlarınız sizler için okullara başvurularınızı gerçekleştirir ve ödemeleriniz yapılmış olur. Size düşen ise Polonya da keyifli bir okul hayatı yaşamaktır. Başarılı bir şekilde mezun olmanız durumunda sizlere birçok kapı açılmış olacaktır.

Polonya Yurt Dışı Eğitim Bölümleri

Polonya yurtdışı eğitim olarak birbirinden kaliteli üniversiteleri öğrencilere sunmaktadır. Life yurtdışı eğitim gençlerine en iyi şekilde eğitim hizmetini sunmaktadır. Bunun dışında Polonya da tıp, diş hekimliği, uluslararası ilişkiler, işletme, ekonomi, eczacılık, mühendislikler olmak üzere birçok alanda sizlere eğitim olanağı sunulmaktadır. Polonya üzerinden eğitim almak isteyen öğrencilerin en çok sorduğu sorulardan birisi de tabiki de üniversitelerin sahip olduğu ücretler skalasıdır. Bu fiyatlar bölümlere göre değişiklik göstermektedir. 2500 eurodan başlayıp 15bin euroya kadar bölümler olabilmektedir.
Polonya üzerinde tıp eğitimi almak isteyen arkadaşlar, diş hekimliği, eczacılık gibi fakültelere 7500 euro ile 15bin Euro arasında ödeme yapmaktadırlar. Hazırlık bölümleri ise 3bin eurodan başlayıp 6 bin euroya kadar yükseliş gösterir. Sosyal bölümler fakültesi için 2500 euro ve 4bin Euro arası fiyat değişikliği yaşanmaktadır. Mühendislikler 4bin Euro ile 5500 euro arasında eğitim vermektedir. Diğer Avrupa ülkelerine göre daha uygun fiyatlı bir fiyat aralığına sahip olan Polonya sayesinde hayatlarınıza yeni bir gelecek vadetmiş olursunuz.

Polonya’da Tıp Eğitimi

Polonya’da tıp eğitimi Varşova Tıp Üniversitesi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Life yurt dışı eğitim olarak Varşova Tıp üniversitesi ile tek anlaşmalı kurumdur. Varşova Tıp Üniversitesine giriş sağlayabilmeniz için öncelikle tıp sınavından geçmeniz gerekmektedir. Eğer yeterli İngilizceye sahip olmadığınızı düşünüyorsanız. Tıp hazırlık sınıfı için yıllık 957 saate 6bin Euro ödeme yaparak İngilizce seviyenizi yükseltebilirsiniz. Ardından Tıp sınavlarına girerek başarılı bir şekilde üniversiteye geçiş yapmış olacaksınız. Life yurtdışı eğitim gençlerin kariyerlerini ve planlarını oldukça önemseyen bir kurumdur. Profesyonel ekip çalışanları ile birlikte öğrencilere özgün danışmanlık hizmeti sağlanmaktadır. Böylece hayallerinize Life yurtdışı eğitim ile kolay bir şekilde ulaşmış olacaksınız.