Liftkon Mühendislik ve Vinç Sistemleri

TAKİP ET

Liftkon Mühendislik ve Vinç Sistemleri yapmış olduğu vinç üretimlerini güncel olan teknolojiyi takip ederek kalitesini yükseltmek için çaba harcayan vinç sektöründe hizmet veren bir firmadır. Hem ülkemizde hem dünya pazarında çok fazla tercih edilen vinç sistemlerinin üretimini yapmaktadırlar. Tavan vinci, portal vinçler, tek kiriş vinç, çift kiriş gezer vinç, transfer araçları gibi üretimlerinde farklı çeşitlere yer verirler.

Mühendislik ve ürün kalitesi ile yaptığı üretimler hem verdiği hizmet kalitesinin uygunluğunu arttırır hem de müşterilerinin takdirini kazanır. Her türlü ihtiyaç duyulan vinç sistemlerini tasarlayıp üretebilecek konumda olan Lİftkon firması 2021 yılından bu yana sektör içerisinde müşterilerine hizmet verir. Gelişmekte olan teknolojiyi takip ederek ürünlerinin üretimine bu teknolojileri dâhil edip üretimlerini her geçen gün daha iyiye taşırlar.

Çift Kiriş Gezer Vinç

Düşük tavan uzaklıklarında ve kısa eksen açıklıklı alanlarda kullanılan vinçlere çift kiriş gezer vinç denir. Taşıma ve istifleme amacıyla kullanıcılarına kolaylıklar sunar. Binalara eklenen ağrılıklar daha az ve montajı daha kolaydır. Bu sebeple uygun olan yerlerde bu vinç sistemlerinin kullanılması önerilir. Ağır tonajlı yüklerin güvenli bir şekilde kaldırılıp taşınması için gereklidir.

Taşıma amaçlı olarak bir yükün tavana sabitlenen bir taşıma sistemi ile taşınmasında kullanılan vince tavan vinci denir. Tavana sabitlenen kolonlara vinç yerleştirilir. Bu vinç taşınamayacak kadar ağır olan yükler için ya da taşınması sırasında hassasiyet gösterilmesi gereken durumlarda kullanılan vinç sistemleridir Liftkon firması da müşterilerinin tercihlerine göre bu tür vinçlerin de üretimlerini yaparlar.