Macity Otel Konaklama Hizmetleri

TAKİP ET

Macity Otel Maltepe'de hizmet veren en başarılı otellerden birisidir. Müşteri memnuniyeti odaklı olan otelde istediğiniz tarih aralıklarında konaklayabilirsiniz.

Macity Otel Maltepe’de hizmet veren en başarılı otellerden birisidir. Müşteri memnuniyeti odaklı olan otelde istediğiniz tarih aralıklarında konaklayabilirsiniz. Tüm otel personeli sizlerin en güvenli şekilde ve kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bir ortamda konaklamanı için çalışmaktadır. Sizin adınıza tüm detayları düşünen otel yönetimi, sizden gelen tüm talepleri eksiksiz olarak yerine getirmektedir.
macityhotel.com sitesi üzerinden otele ait web sayfasına ulaşabilirsiniz. Burada konaklama hizmetleri ve odalar hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz. Ve online olarak site üzerinden rezervasyon yaptırabilirsiniz. Tüm konaklamalarda her zaman aynı kalitede bir hizmet sunulmaktadır. En uygun fiyatlarla en kaliteli konaklama için Macity Otel’i tercih edebilirsiniz.
 

Maltepe Otellerinde Restaurant Lounge Cafe Servisi                                     

Son elli yılda otellerde kapasite konusunda büyük artış oldu. Bu büyüme Maltepe Otel restoranlarına da yansıdı. Restoranlar da otel birimleri içinde birer alt birim olarak işlerini yürüttüler. Çok çeşitli konuları kapsayan yiyecek- içecek servisi; restoranlarda servis planlaması, birebirine benzeyen işlerin bir bölümde toplanması, işleri yürütecek kişilerin görev, yetki ve sorumluluklarının belirlenmesi ile bölümler arası iş akışının sağlanması gibi görevleri kapsar.
Maltepe otelleri, bu görevleri daha iyi yürütmek için servis personeli görevine göre kademelendirir. Diğer bir deyişle, servis personelinin çalışma derecesi ile rütbesini belirler. Servis personellerinin görevlerini başarıyla yürütebilmesi için;  görev tanımlarını açık ve anlaşılır, çalışma alanı sınırlarını çok iyi belirlemiştir.