Mali Dalkıran Yeni Çıkacak Olan Şarkısı İçin Karaman'da Klip Çekti

TAKİP ET

Karamanlı şarkıcı Mali Dalkıran'ın Gel isimli yeni şarkısı yakında müzik severlerle buluşacak.


Karaman'ın çeşitli yerlerinde çekilen şarkının, sözlerini Mustafa Dalkıran yazarken, müziği ise Mali Dalkıran tarafından bestelendi. Aranjör ve prodüktörlüğünü Kerem Ökten'in üstlendiği Gel isimli şarkının klibinde, yönetmen koltuğunda ise Orhan Şeref Ayça yer aldı.
Klip çekiminde Karamanlı şarkıcıya oyuncu ve model Esra Günan eşlik etti.   'Gel' isimli şarkının klibi Karaman'da, Hatuniye Medresesi, Karaman Kalesi, Tartan Konağı gibi mekanlarda çekildi.

Gel isimli şarkı devam eden klip çalışmalarının sona ermesinin ardından müzik platfromlarında yerini alarak, müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Karamanlı şarkıcı Mali Dalkıran, klibi ile ilgili karamansondakka.com'a yaptığı açıklamada;
'' Yeni bir çalışmaya imza atıyoruz, sözleri Mustafa Dalkıran'a müziği ise bana ait olan Gel isimli şarkımız yakında müzik severlerle buluşacak. Şarkımızın stüdyo kayıtlarını tamamladık ardından klip çalışmalarına başladık. Klip çekimini kendi memleketim olan, Karaman'da yapmak istedim. Çünkü, Karaman'ımızı sanat anlamında Türkiye'ye sıcak ve samimi olarak tanıtmak istiyorum. Güzel şeylerin sadece İstanbul gibi büyük şehirlerde olmayacağını göstermek istiyorum. Karaman son zamanlarda sanat anlamında gelişmeye başladı güzel şeyler yapılıyor, bende buna elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağım.

Geçtiğimiz günlerde, İshak Göktekin arkadaşımız güzel bir çalışmaya imza attı, ona da buradan Karamanlılar adına teşekkür ederim.

Ayrıca, klip çekiminde desteklerini esirgemeyen, başta annem, ailem, sevenlerim, Karamanlı kardeşlerim, klibimizin yönetmenliğini üstlenen Orhan Şeref Ayça, şarkımızın aranjör ve prodüktörlüğünü yapan Kerem Ökten, klip çekiminde bana eşlik eden, oyuncu ve model Esra Günan'a, mekan olarak destek veren herkese çok teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

mali dalkıran karaman karaman haber karaman son dakika karaman haberleri