Medya Basın Federasyonu AK Parti Adayı Mevlüt Akgün'ü Konuk Etti

TAKİP ET

Karamanlı Gazeteciler Geleneksel Medya Basın Federasyonu Buluşmasında Bir Araya Geldi

Karaman, Tarihi Maraş Kelle Paça Lokantası'nda düzenlenen geleneksel buluşma ile bir kez daha basın ve medya sektörünü bir araya getirdi. Programa, şehrin önde gelen gazetecileri katılırken, aynı zamanda AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün'de etkinliğe katıldı.

Medya Basın Federasyonu Başkanı Faruk Oflaz, düzenlenen buluşmada Karamanlı gazetecilere teşekkür ederek, basının önemine vurgu yaptı. Oflaz, "Basın, toplumun sesidir ve kamuoyunu bilgilendirme görevini üstlenir. Karamanlı gazeteciler olarak bu sorumluluğun farkında olan siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyoruz" dedi.

Ardından söz alan AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, Karaman için vizyoner projelerini paylaştı. AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, şehrin kalkınması ve gelişmesi adına yapmayı planladığı çalışmaları detaylı bir şekilde anlattı. Gazetecilerle samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen bu buluşma, şehirdeki medya ve siyaset aktörlerini bir araya getirerek olumlu bir etkileşim sağladı.

Programın sonunda, katılımcılara Kahraman Maraş usulü çiğ köfte ikram edilirken, bu tür etkinliklerin devam etmesi dileğiyle buluşma sona erdi.

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün Medya Basın Federasyonu Başkanı Faruk Oflaz Kahraman Maraş usulü çiğ köfte