MEHMET ER İSTİFA ETTİ

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimin ardından gittiği Ankara'da görüşme ve değerlendirmeler sonucunda bir karar aldık

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimin ardından gittiği Ankara'da görüşme ve değerlendirmeler sonucunda bir karar aldıklarını, bu karara istinaden istifa ettiğini söyledi.

Kurulduğu günden bu yana teşkilatın her kademesinde görev aldığını yaklaşık 2 yıldır da AK Partinin Karaman il başkanı görevinde bulunduğunu dile getiren Er, hiçbir kişisel hırs ve beklenti olmadan başarı için mücadele ettiğini vurguladı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi' ne ilişkin kazanmak için tüm teşkilatla birlikte gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Mehmet Er, çalışmalarımızı yürütürken samimiyetle, herkesin dertleriyle dertlenirken yardımcı olmaya ve tüm seçmenlere ulaşmaya çalıştık. Buna rağmen, daha önce AK Partide olan Karaman, Ermenek, Sarıveliler, Kazımkarabekir belediye başkanlıklarımızı kaybettik.. değerlendirmesinde bulundu.

Er, Genel merkeze ya da herhangi bir kimseye kırgınlığımdan değil, AK Parti camiası ile siyaset yapmaktan onur ve gurur duydum. ifadelerini kullandı.