Meme estetiği hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilir

TAKİP ET

Meme istediğinin sadece kadınlar tarafından talep edildiği ve sadece kadınlara uygulana bildiğine dair yaygın ve yanlış bir kanaat bulunmaktadır.

Meme istediğinin sadece kadınlar tarafından talep edildiği ve sadece kadınlara uygulana bildiğine dair yaygın ve yanlış bir kanaat bulunmaktadır. Pekala meme estetiği erkeklere de belirli yöntemler kullanılarak uygulanabilmektedir. Erkek bireylerde meme operasyonu geçirirken özellikle de hormonal dengesizlikler dolayısıyla büyüyen memelerini küçültmek isterler. Meme küçültme operasyonu olarak bilinen bu operasyonda meme çevresinde biriken yağ jinekomastiye yol açmaktadır. Meme estetiği erkeklerde liposuction yöntemi kullanılarak tedavi edilir. Bu esnada anestezi uygulanır. Anestezi altında bireylerin iki-üç milimetre büyüklüğündeki bir tüp ile meme bölgesinde yağ dokunun emilmesi sağlanmaya çalışılır.

Meme estetiği iyileşme süreci

Ankara meme estetiği alanında profesyonel bir biçimde başarı ile faaliyet yürüten Op.Dr.Raşid Toksöz konusunda ve alanında son derece uzmandır. Meme estetiği olan bireylerin hızlı bir şekilde iyileşmeleri yara izlerinin kaybolmaları ve bu anlamda kendi istedikleri gibi bir görünüme kazanmış olmaları için var gücüyle çalışmalarını sürdürmektedir. Meme estetiği olan bireylerin ameliyat süresi yaklaşık olarak 2,5 ile 3 saat arasında değişmektedir. Burun estetiği esnasında bireylerin kendilerini rahat hissetmeleri için ve acı hissetmemeleri için birtakım yöntemler uygulanır. Meme estetiği sonrasında ısa vadeli de olsa yara izlerinde şişlik yanma karıncalanma gibi durumlar yaşanabilmektedir. Fakat bu hisler de birkaç hafta sonra düzelecek ve bireyler normal yaşantısına dönebilecektir.
Kaynak: https://www.drrasid.com/services/meme-estetigi/