Memur-Sen Karaman Teşkilatından İftar

TAKİP ET

Memur-Sen Karaman Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman, Karaman Memur-Sen İl Temsilcisi Cavit Bardak, Memur-Sen Konfederasyonuna Bağlı Sendikaların Karaman Şube Başkanları, İl Temsilcileri, il ve ilçe yönetim kurulları ve temsilciliklerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıdan sonra AK Parti Milletevekili adaylarının da katıldığı iftar programı düzenlendi.

Karaman'da Memur Sendikaları (MEMUR-SEN) Konfederasyonu’na bağlı federasyonların şube başkanları ve temsilcileri, iftar yemeğinde bir araya geldi.
Düzenlenen iftar yemeğine Karaman Milletvekili Recep Şeker,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır,  AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Av. Selman Oğuzhan Eser, 2. sıra milletvelili adayı Osman Sağlam,  3. sıra milletvekili adayı Fatma Coştu,  Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman, Memur-Sen Karaman Kurucu İl Başkanı Veysel Göktekin, MEMUR-SEN Konfederasyonu’na bağlı federasyonların şube başkanları ve temsilcileri katıldı.

İftar yemeği öncesi temsilciler ile şube başkanları faaliyetler ve üye sayıları hakkında bilgiler verdi. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman, kısa bir selamlama konuşması yaptı. Karaman, konuşmasında toplu sözleşmede alınan zam miktarlarının yaşanan ekonomik türbülansla eridiğine dikkat çekerek, sendika olarak eriyen zamların düzeltilmesi istedi.  Karaman,  “Eğitimciler Birliği Sendikası ve Memur-Sen ailesi bu ülke için bir sendika olmaktan çok daha öte anlamlar ifade ediyor. Bu anlamları yüklendiği misyon sebebiyle de pek çok kesim tarafından, bu ülkenin insanı ile hiçbir zaman barışık olmamış bu ülkenin tarihi ile inancıyla hiçbir zaman barışık olmamış kesimler tarafından da hedef tahtasına en önce yerleştirilenlerin başında geliyor.  Çünkü, Eğitimciler Birliği Sendikası, Memur-Sen ailesi hem çalışanların ve mazlum milletlerin haklarını savunduğu için hem de bu ülkenin birliğini beraberliğini kardeşliğini savundu diye eleştiriliyor.'' dedi.

Memur -Sen Karaman il Temsilcisi ve Büro Memur-Sen Şube Başkanı Cavit Bardak, katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, konuklara teşekkür etti. İftardan sonra Milletvekili Recep Şeker ve Milletvekili adayları kısa kısa selamlama konuşması yaptılar. 
Milletvekili Recep Şeker, Ramazan ayında sağlanan birlik ve beraberliğin daimi olması temennisinde bulundu.




cavit bardak Memur-Sen Veysel Göktekin fatma coştu