MERKEZ İLÇE KONGRESİ HAREKETLİ BAŞLADI

TAKİP ET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karaman 7'nci Olağan Merkez İlçe Kongresi Kemal Kaynaş Stadyumunda başladı. Mevcut Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç ile eski İl yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sami Şahin'in listesi yarışıyor. AK Parti üyesi olup ta, kongreyi izlemek için gelen yüzlerce kişi  Kemal Kaynaş Stadyumuna alınmadılar. İçeri alınmayan  AK Parti üyeleri '' 7 bin kişilik kocaman Statyumda yer mi kalmadı? Böyle seçim mi olur. Bu nasıl uygulama?'' diye tepki gösterdiler.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karaman 7’nci Olağan Merkez İlçe Kongresi Kemal Kaynaş Stadyumunda başladı. Genel Merkez tarafından Merkez İlçe Başkanlığına atanan ve yaklaşık bir yılı aşkındır görev yapan Feyzullah Tunç tekrak aday olurken daha önce AK Parti  Gençlik Kolları Yönetimlerinde ve İl Yönetiminde çeşitli görevlerde bulunan Mehmet Sami Şahin, Karaman Merkez İlçe Başkanlığı  için yarışacak.

Kemal Kaynaş Stadyumunda yapılan AK Parti 7'nci Olağan Merkez İlçe Kongresi’ne Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Avukat Selman Oğuzhan Eser, Eski İl ve İlçe Başkanlarının yanı sıra delegeler katıldı.
Yapılan konuşmalarda birlik beraberlik mesajları verildi. . 

AK Parti üyesi olup ta, kongreyi izlemek için gelen yüzlerce kişi  Kemal Kaynaş Stadyumuna alınmadılar. İçeri alınmayan  AK Parti üyeleri kocaman Statyumda yermi kalmadı, bu nasıl uygulama diye tepki gösterdiler.