Mersin Estetik Doktorlarının Tecrübeli Operasyonları

TAKİP ET

Son yıllarda oldukça sık tercih edilen estetik operasyonlar estetik cerrahlarının ilgi alanlarındandır. Yüz ve vücut estetiklerinde doğumsal nedenlerle ya da işlev ve fonksiyonların bozukluklarından kaynaklı şekil bozukluklarının düzeltilmesi estetik ve plastik cerrahi ilgi alanlarındandır. Mersin estetik doktorları alanında hizmet veren Op. Dr. Necmettin Tütüncü Piezo burun estetiği, Rinoplasti, burun ucu estetiği, revizyon burun ameliyatları konusunda Mersin VM Medikal Park Hastanesinde hizmet vermektedir. Burun estetik ameliyatlarının yanı sıra meme estetiği, vücut estetiği, yüz estetiği ve Post Bariatrik Cerrahi, Annelik estetiği, Düğün öncesi estetikleri gibi daha birçok alanda uzman estetik ve plastik cerrahıdır.

Mersin Estetik Fiyatları

Estetik ameliyatı yaptırmayı düşünen kişiler milimetrik hesaplamalarında hiç şaşmayan, deneyimli ve eğitimli alanlarında uzman olan estetik ve plastik cerrahlarını tercih ederler.  Estetiğine, güzelliğine ve sağlığına önem veren kişilerin özellikle isteğe bağlı olarak düşündükleri estetik operasyonlar seçecekleri uzman doktorların belirledikleri maliyetleri dikkate almaları gerekmektedir. Buna göre Estetik operasyonlar için sabit bir fiyat belirlenmemiştir. Mersin plastik cerrah fiyat belirlemeleri de bu şekildedir. Estetik ameliyatlarında sağlığı ilgilendiren durumlar nedeniyle cerrahi müdahaleler gerektirebilir, fakat botoks, dolgu uygulamaları, iple askı uygulamaları, PRP tedavisi, mezoterapi, somon DNA aşısı, H100 gençlik aşısı, Fibroblast tedavisi, kök hücre enjeksiyonu gibi ameliyatsız estetikler ameliyatlı estetiklere göre maliyeti biraz daha düşüktür.

En İyi Estetik Ve Plastik Cerrahi Mersin

Mersin en iyi estetik ve plastik cerrahi uzmanlarından biri olan Op. Dr. Necmettin Tütüncü, Publilius Syrus’un söylemiş olduğu “Güzel bir yüz, sessiz bir tavsiye mektubudur” mottosu ile Mersin’de ve tüm Türkiye’de en tecrübeli ve güvenilir olarak itibar gören önemli bir estetik ve plastik cerrahidir. Aldığı eğitimler ve tüm ilgi alanları konunda halen katıldığı çeşitli kurs ve seminerler kendini geliştirmek için atmış olduğu önemli adımlardır. 1994-2000 arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Doktorluğundan mezun olarak, Çok ilgili ve meraklı olduğu alanlar estetik plastik rekonstrüktif cerrahi ihtisasını da 2001-2008 yılları arasında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. Halen plastik cerrahi Mersin VM Medikal park hastanesinde hizmetine devam etmektedir. Hakkında daha fazla bilgi almak için necmettintutuncu adresinden öğrenebilirsiniz.

Mersin Plastik Rekonstrüktif Uzman Cerrahı

Plastik Rekonstrüktif doğumsal nedenlerle ya da sonradan oluşmuş anomalilerin meydana getirdiği şekil ve fonksiyon bozukluklarının giderilmesini sağlayarak vücut imajına yeniden simetrik olarak düzen ve şekil verir. Mersin estetik ve plastik rekonstrüktif uzman cerrahı olarak Op. Dr. Necmettin Tütüncü alanında en çok talep gören cerrahlardan biridir. Estetik olmak isteyen, güzelliğine ve görünüşüne oldukça değer ve önem veren kişilerin seçimi daima işinin ustası, tecrübeli ve profesyonel cerrahlar olacaktır. En Sık tercih edilen estetik cerrahiler obeziteye bağlı olarak yağ bölgesinde oluşan fazla yağları aldırmak ve karın gerdirme, önemli fiziki estetiklerden meme büyütme estetiği veya meme küçültme estetiği gibi birçok estetik operasyonlarında üstün başarıya sahiptir. Bilgi almak için necmettintutuncu adresini ziyaret edebilirsiniz.