Mersin Mide Ameliyatı

TAKİP ET

Obezite son zamanlarda giderek artmakta olan ve hayat kalitesini düşürmekte olan bir hastalık haline gelmiştir.

Obezite son zamanlarda giderek artmakta olan ve hayat kalitesini düşürmekte olan bir hastalık haline gelmiştir. Uygulanan tedavi veya diyet programları ile kilo vermeyi başaramayan kişiler için Mersin mide ameliyatı yapılarak en uygun tedaviler ile vücutlarındaki yağların azalması ve sağlıklı bir hale gelmesi için uzun yıllardır tecrübeli kadro ile hizmet verilmektedir.

Obezite cerrahisi Mersin yıllardır bu hastalıkla mücadele eden kişilere kısa süreler içerisinde en uygun tedaviler uygulanarak kurtulması sağlanmaktadır. Beden kitle indeksi kırktan daha fazla olan ya da beden kitle indeksi 35 üstü olan ve ayrıca kronik hastalıkları bulunan kişilere cerrahi işlemler yapılmaktadır. Bu tedaviler ile hastaların normal kilolarına dönmeleri ve ayrıca obezite ile artmakta olan hastalıkların da görülme oranının azalmasını sağlamaktadır.

Mersin Obezite Cerrahi

Hastaların obeziteyle uğraşma sürelerine ve obeziteyle birlikte oluşan hastalıkları göz önünde bulundurularak hastalara göre uygun tedaviler uygulanmaktadır. Böylece hastaların kısa süre içerisinde daha sağlıklı bir şekilde olmaları gereken kilolarda ve sağlıkta olmaları sağlanmaktadır.

Gereken kişilere Tüp mide yapılmaktadır. Tüp mide Mersin ile mide küçültülerek tedavi uygulanmaktadır.

Hastalara uygun olması halinde mide balonu tedavisi de uygulanmaktadır. Mide balonu Mersin Obezite yüzünden farklı hastalıkların da gelişmiş oldu hastalarda da güvenli bir şekilde kullanılmaktadır. 15-20 dakika içerisinde tedavi uygulanarak hastaların sağlıklı bir hale kavuşturulması sağlanmaktadır.