METEOROLOJİ UYARDI;KARAMANA SOĞUK HAVA VE YAĞMUR GELİYOR

TAKİP ET

Konya Meteoroloji 8

Konya Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu hafta Karaman'da soğuk hava ve yağmur yağışı etkili olacak.

Meteoroloji verilerinden alınan bilgiye göre Karaman pazar gününden itibaren soğuk havanın etkisinde kalarak, sıcaklıklar -2 derecenin altına düşecek. Ayrıca zaman zaman kısa süreli fırtına (60-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Konya Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisi ile Karaman, Aksaray, Niğde ve Konya' nın bu hafta ortasından itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceği ve hava sıcaklıklarının -3 dereceye kadar azalacağı aktarıldı.

Taşeli bölgesinde karla karışık yağmur bekleniyor

Çarşamba gününden itibaren Ermenek, Başyayla ve Sarıvelilerde dolaylarında karla karışık yağmur beklenirken .Kazımkarabekir ve Ayrancı ilçelerinde yağmur bekleniyor.

Karaman Ziraat Odası Zirai DON UYARISI..!!

Karaman Ziraat Odası Resmi sosyal medya sayfasıdan bir mesaj yayımladı ; Meteoroloji Bölge Müdürlüğünce yapılan uyarıda 24 Mart Pazar gününden 26 Mart Salı gününe kadar, zirai faaliyetlerin başladığı bölgemizin iç kesimlerinde orta kuvvette, yüksek rakımlı bölgelerde kuvvetli zirai don riski bulunmaktadır.
Zirai don riski nedeniyle tarımsal faaliyette bulunan çiftçilerimizin meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olması hususu üreticilerimize önemle duyurulur.

Karaman ve Bazı İlçelerinde 5 Günlük Hava Tahmini


Karaman ,Niğde , Konya  , Aksaray |


Karaman KARAMAN HAVA DURUMU KONYA HAVA DURUMU NİĞDE HAVA DURUMU