MHP İl Başkanı M. Mustafa Gözel'den Seçim Sonrası Teşekkür Mesajı

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı Muhammet Mustafa Gözel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bir mesaj yayınladı. 

MHP İl Başkanı Muhammet Mustafa Gözel, hafta 31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Seçim sürecinde bir çok ihanetle, bir çok tahrik unsurlu karşı seçim çalışmalarına da maruz kalmış olsakta; sükunetle ve sabırla vatandaşlarımız ve şehrimiz için süreci nihayete erdirmek adına yoğun çaba göstermiş bulunmaktayız ve bunuda yine kıymetli seçmen göz önünde bulundurmuş, takdirini sandıklara yansıtmıştır.'' dedi 

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı Muhammet Mustafa Gözel mesajında şu ifadeleri kullandı;

Şehrimizin her bir köşesinde ve seçim bölgesinde yaşayan kıymetli Karaman halkı bu süreçte bizleri yalnız bırakmadınız gerek sahada gerekse sandıkta gerekli teveccühü gösterdiniz, şehrimiz adına önümüzdeki beş yılı bizlere emanet ettiniz, bizler ki belediye başkanlarımız üretken belediyecilik düsturu ile sizlere hizmetten geri durmayan, bizleri dünde mahçup etmediği gibi yarında mahçup etmeyeceklerinden kuşkusuz vermiş olduğunuz destelerden dolayı canıgönülden teşekkür ederiz.

Kazanan Karaman,

Kazanan vatandaşın tercihi,

Kazanan ilkeli duruş,

Kazanan üretken belediyecilik,

Kazanan Canla Başla diyorduk ya Canla Başla Karaman halkı oldu.

Teşekkürler Karaman Ayırmadan Ayrıştırman Canla Başla

Seçime seçimden önce çalışanların, halkla her daim iç içe olanların kazandığı bir seçim gecesini geride bırakmış bulunuyoruz.

Onlarca asılsız ve mesnetsiz söylemlerin, iftiraların, sözde siyaset yapmak üzere şehrin ulusalda adını kirletmek pahasına yürütülen bütün kampanyalara kıymetli vatandaşımız gerekli cevabı vermiştir.

Seçim sürecinde bir çok ihanetle, bir çok tahrik unsurlu karşı seçim çalışmalarına da maruz kalmış olsakta; sükunetle ve sabırla vatandaşlarımız ve şehrimiz için süreci nihayete erdirmek adına yoğun çaba göstermiş bulunmaktayız ve bunuda yine kıymetli seçmen göz önünde bulundurmuş, takdirini sandıklara yansıtmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Yöneticilerinin, Merkez ilçe başkanı Kamil Kısacıkoğlu ve yöneticilerinin başarıya inanan ve bu uğurda mücadeleden kaçmayanlarına canıgönülden teşekkür ederken bütün ilçe teşkilatlarımızda yaptığımız programlarda şahsımı ve hareketimiz yalnız bırakmayan mücadeleye revan olan Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanı Yusuf İslam Coşgun ve Ocağın içinde cefaya talip olmuş tüm bozkurt kardeşlerime, Ayrancı İlçe başkanı Memiş Vural ve yönetimine,

Başyayla İlçe başkanı Abdulkafi Bulut ve yönetimine,

Ermenek İlçe başkanı Mustafa Eyidayı ve yönetimine,

Kazımkarabekir ilçe başkanı Ali Bekir Dönmez ve yönetimine, Sarıveliler İlçe başkanı Davut Özcan ve yönetimine, geçmişten bu güne çizgisinden sapmadan gerek sahada gerek etkin olduğu alanlarda partimize ve adaylarımıza destek veren geçmiş dönem yöneticilerimize, Ocak başkanlarımıza, kendini bu hareketin bir parçası gören ülküdaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim.

Hiç bir adayımız kaybetmemiştir, herbiri seçim bölgesinde sancağı gururla taşımış ve oylarımıza sahip çıkmanın yanı sıra üstüne ilave etmiştir.

Bu süreçte bir çok kara propagandaya maruz kalmalarına rağmen Lider, Teşkilat, Doktrinden ödün vermemişler Genel başkanımızın çizgisinde, İl teşkilatımız ile koordineli bir seçim çalışması yürütmüşlerdir, bu vakur ve kararlı tavırlarından dolayı ayrıca teşekkür ederken, yüzümüzü yere eğdirmedikleri için ayrıca teşekkür ederim.

Karaman belediye başkanı Savaş Kalaycı’ya şahsında vatandaşlarımızın gönülerine kurmuş olduğu belediyecilik esaslı köprüler ve bunun yanı sıra üretken belediyecilikten ödün vermeksizin yürütmüş olduğu hizmet gayreti ve çabalarından dolayı ayrıca teşekkür ederken bunun tam karşılığınında Milliyetçi Hareket Partisi adına sandıklara yansımasından ayrıca memnuniyet ifade ederim.

Ayrancı belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı’ya şahsında tecrübesi ve projeleri ile seçim bölgesine kendini kabul ettirmiş olması ve her daim vatandaşı ile iç içe olmasından mütevellit gelen başarı kaçınılmaz kılınmasından ve çabalarından dolayı teşekkür ederim.

Güneyyurt belediye başkanı Ahmet Arı’ya şahsında coğrafyanın zorluklarına bağlı kalmaksızın çalışma azmi ve hizmet azminin yanı sıra Taşeli bölgesinde sancağa sahip çıkmasından dolayı teşekkür ederim.

Sudurağı belediye başkanı Mustafa Gül’e şahsında ertelenmiş bu belediye başkanlığında bize yaşattığı sevinçten ötürü ve hizmet etme hevesi ile üretken belediyeciliğin yeni kalesinin anahtarlarını bize sunmasından dolayı teşekkür ederim

Kıymetli abim Necat Güven başta olmak üzere Soydan Evci’ye, Gürani Bulut’a, Mehmet İlgün’e, Osman Acar’a, Turgay Ekin’e ve Hasan Turğut’a vermiş oldukları mücadeleye şahitlikten hiç geri durmayacak iken yapılan ihanetinde elbet hesabını taahhüt eder kendilerine canıgönülden teşekkür ederim.

Belediye başkanlarımıza güç veren sıralama gözetmeksizin Canla Başla çalışan belediye meclis adaylarımıza teşekkür ederken bir çok seçim bölgemizde belediye meclis sayılarımızı attırmış olmanın gururu ile kıymetli seçmenimize teşekkürlerimi yinelemek isterim.

İl genel meclisinde Adem Gök’e şahsında köy, kent ayırmaksızın uzun gayretlerinin ve köylere hizmet götürme birliği ile vatandaşa verilen hizmet noktasında devamlılığını diler kendisine teşekkür ederken bir çok farklı seçim bölgesinde Canla Başla il genele destek veren adaylarımıza canıgönülden teşekkür ederim.

Gidenin yeri gittiği yerde,

Kalanın yeri başımızın üstünde,

Geleninde yeri de yanı başımızda,

Allah’a Emanet Olun

Davamız dualıdır.

Himaye Allah’tandır.

Liderimiz Devlet Bahçeli

Ne Mutlu Türk’üm diyene.

Savaş Kalaycı MHP Karaman MHP İl Başkanı Muhammet Mustafa Gözel Milliyetçi hareket partisi