MHP'den Karaman'a Sürpriz Milletvekili Adayı

TAKİP ET

MHP'den Süpriz Aday Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili adaylığı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı

MHP'den Süpriz Aday


Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili adaylığı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.


MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı. MHP Genel Başkan Bahçeli, memleketi Osmaniye'den 1'inci sırada listede yer aldı.

Karaman aday listesinde de 1. sıradan HÜSEYİN KORKMAZ  yer aldı.



İşte adaylar

1- HÜSEYİN KORKMAZ
2- TURAN ŞENER
3- ABDULLAH KALKAN

MHP'nin sosyal medya hesabından paylaşılan listede  İstanbul 1. bölgeden Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın 1. sıradan, Celal Adan İstanbul 2. bölge 1. sıradan, Feti Yıldız ise İstanbul 3. bölge 1. sıradan aday oldu.

Ankara 1. bölgeden 1. sıradan Mevlüt Karakaya'yı aday olarak gösteren MHP listelerinde Ankara 2. bölgede ise 1. sıradan ise Sadir Durmaz yer aldı. Ankara 3. bölge 1. sırada ise Yaşar Yıldırım yer aldı. Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar da listeye Ankara 2. bölge 3. sıradan adını yazdırdı.

MHP, İzmir 1. bölge 1. sıradan Hasan Kalyoncu, İzmir 2. bölge 1. sıradan Tamer Osmanağaoğlu aday olarak gösterildi. MHP'nin eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Grup Başkanvekili İzmir Milletvekili Oktay Vural'ın listede yer almaması dikkat çekti.

Konya aday listesinde de ilk sırada Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı yer aldı.

HÜSEYİN KORKMAZ KİMDİR?

Konyalı ve yerel bir siyasetçi olan Hüseyin Korkmaz, 1977 yılında doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya merkezde tamamlamış, halen İstanbul Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir.  2009 – 2014 yılları arasında MHP Konya İl Başkanlığı yönetim kurulunda görev almıştır.

 

devlrt bahçeli HÜSEYİN KORKMAZ karaman mhp millevekili adayı Mhp mhp karaman