MİLLETVEKİLİ ADAYI SELMAN OĞUZHAN ESER, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ve AK Parti Karaman milletvekili adayı Av

AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ve AK Parti Karaman milletvekili adayı Av. Selman Oğuzhan Eser sanayi esnaflarını ziyaret etti.
AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet ER, AK Parti Karaman milletvekili adayı Av. Selman Oğuzhan Eser, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde sanayi esnaflarını ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinin önemini anlayarak destek istediler.

AK parti Karaman İl Teşkilatı birlikte Yeni Sanayi Esnafına ziyaretler yaparak sorunları yerinde dinleyen AK Parti Milletvekili Adayı Av. Selman Oğuzhan Eser Sanayide çalışan  kalfa ve çıraklarla da ayrı ayrı sohbet ederek, onların sorunlarını da ayrıca dinledi.

Esnaf ziyaretlerinde olumlu tepkiler aldıklarını belirten AK Parti milletvekili adayı Av. Selman Oğuzhan Eser, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde sanayi esnaflarımız ile bir araya gelerek hasbıhal etmeye devam ediyoruz. Sanayi esnaflarımız büyüyen, gelişen ve güçlü bir Türkiye için AK Parti ile yol devam ediyor. 24 Haziran akşamında Karaman'da 3 milletvekilliğini de kazanarak güçlü meclis ile yola devam edeceğiz.

Seçim çalışmalarında Selman Oğuzhan Eseri yalnız bırakmayan Karaman AK Parti il  Başkanı Mehmet Er ise, Bugün seçim gezilerimizi Yeni Sanayi Sitesinde bulunan esnaflarımıza yapıyoruz. Milletvekili Adayımız Selman Oğuzhan Eser kardeşimizle birlikteyiz.  Ziyaretlerimizde hem esnafın sorunlarını dinliyoruz ve hemde bu sorunlara çözümler için neler yapabileceğimize dair istişarelerde de bulunuyoruz.  Sanayi esnafı başımızın tacıdır. Kendilerine misafirperver davranışlarından ve bizleri misafir ettiklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum' dedi.

AK Parti Karaman AK Parti Karaman İl Teşkilatı Dr. Recep Şeker Hüseyin Mutlu k Karaman Selman Oğuzhan Eser