Milletvekili Selman Oguzhan Eser Halk Gününde Vatandaşın Sorunlarını Dinledi

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oguzhan Eser, vatandaşların talep ve sorunlarını dinlemek amacıyla il başkanlığı binasında düzenlediği halk günü toplantılarnda vatandaşlarla bir araya gel

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oguzhan Eser, vatandaşların talep ve sorunlarını dinlemek amacıyla il başkanlığı binasında düzenlediği halk günü toplantılarnda vatandaşlarla bir araya gelerek talep, istek ve sorunlarını dinledi.

AK Parti Karaman İl Başkanlığında düzenlenen halk günü toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Milletvekili Eser, vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunlarını dinleyip not aldı.

Halkımıza bir söz vermiştik

Düzenli olarak vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını  ifade eden Eser Biz Milletvekili seçimlerinde halkımıza bir söz vermiştik bir ayağımız Karaman'da olacak, sürekli halkımızla iç içe olacağımızı ve sorunlarını dinleyeceğimizi söylemiştik. Vatandaşlarımıza diyoruz ki 'Siz Ankara'ya zahmet etmeyin, biz Karaman'a gelir sizlerin dertlerine derman olmaya ve çözüm bulmaya çalışırız.' Bu sadece vatandaşlarımız için değil. Muhtarlarımız ve belediye başkanlarımız için de söz konusudur. Ankara'dan yapabileceğimiz ve takip edebileceğimiz her türlü hizmet için biz burada varız dedi.

İşimiz kolay değil biliyoruz
Amaçlarını vatandaşın sorunlarını yerinde çözüme kavuşmasını sağlamak olduğunu ifade eden Milletvekili Eser, Vatandaşımızın durumu belli olduğu için Ankara'ya bizim yanımıza zor şartlarda geliyorlar. Bizde vatandaşımızın sıkıntı yaşamaması için biz buraya gelerek onların sorun ve isteklerini yerinde dinliyoruz. Sadece not almakla kalmayıp burada çözümlenebilecek sorunları yerinde hallediyor, Ankara'da hallolması gereken konuları da orada halletmeye çalışıyoruz. Vatandaşımızı da bilgilendirerek isteğinin yerine getirildiğini ya da çözümlenememesinin nedenlerinin şundan kaynaklandığı gibi diyerek izahatını da yaparak bilgilendiriyoruz dedi.
Kendilerinin halkın teveccühü ile mecliste bulunduklarını vurgulayan Eser Bizler halkımızın temsilcileriyiz. Halkımızın sorunları bizim sorunumuzdur. İşimiz kolay değil biliyoruz şuan halkımız için buradayız. Vatandaşımız bizleri arayarak işlerinin hallolduğunu ve sorunlarının çözüldüğünü iletmesi ile daha mutlu oluyoruz diye konuştu.

 

Karaman karaman haber karaman larende karaman milletvekili selman oğuzhan eser karamandan haber larende