Milli Eğitim Bakanlığı'ndan koronavirüs kararı

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanlığı, koronavirüs önlemleri nedeniyle okullardaki tüm sosyal etkinliklerin iptal edildiğini açıkladı. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran imzasıyla tüm il valiliklerine gönderilen yazıda, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine yapılacak sosyal etkinlik müracaatlarına izin verilmeyeceği ve konuyla ilgili tedbirlerin valiliklerce alınacağı belirtildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan koronavirüs kararı. Okullarda düzenlenecek olan tüm sosyal etkinlikler iptal edildi. Milli Eğitim Bakanlığı koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında okullardaki tüm sosyal etkinlikleri iptal etti. 

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran imzasıyla tüm il valiliklerine gönderilen yazıda, Dünya Sağlık Örgütü tarafından da yeni virüsün hızla yayıldığı yönünde bilgilerin yer aldığı yazıda, Türkiye'de ilgili makamlarca gerekli koruma ve kontrol tedbirlerinin alındığı belirtildi. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda da alınması gereken önlemlerin sıralandığı yazı şöyle:  " Korona virüsün etkilerinden korunmak amacıyla resmi ve özel okul ve kurumlarda öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin katılımıyla yapılması planlanan il ve ilçe, ulusal ve uluslararası düzeydeki toplantı, çalıştay, sempozyum, konferans, forum, ödül töreni, spor müsabakası, yarışma gibi sosyal etkinlikler tedbiren iptal edilmiştir."

 


korona virüs sosyal etkinlikler iptal korona corona karaman haber