MİLLİ GÖRÜŞ BİR NEFERİNİ DAHA KAYBETTİ

TAKİP ET

Karaman Uyanış Gazetesi ve Ferman Gazetesinin kurucularından matbacılık, yazılı basının Karaman’daki ilklerinden, Milli Görüş Hareketinin davasına uzun yıllar büyük emek vermiş dava adamı Kadir Mangırcı hakka yürüdü. 

Kadir Mangırcı, tedavi gördüğü Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayata gözlerini yumdu. 79 yaşında vefat eden Kadir Mangırcı için Ahmet Yesevi Camii'nde Cuma namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine; AK Parti  AK Parti İl Başkanı Abıdin Çağlayan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır, Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Demirkollu, Refah Partisi eski yöneticilerinden Ekrem Özdoğru, Mustafa Timuçin Arslan, İbrahim Ermut, Mustafa Aşçı, gazeteci dostları ile Kadir Mangırcı'nın ailesi ve çok sayıda seveni katıldı. Kadir Mangırcı'nın naaşı daha sonra toprağa verilmek üzere Karaman Şehir Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına götürüldü. 

karamansondakka.com haber sitesi olarak eski meslektaşımız Kadir Mangırcı'ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

karaman hava durumu karaman karaman haber karaman vefat