Motorin'de 1,80 TL'lik Zam bekleniyor.

TAKİP ET

Mazota 1 lira 80 kuruşluk zam: Bu gece yarısından sonra pompaya yansıyacak 11 Ağustos cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,80 TL'lik fiyat artışı yapılması bekleniyor.

Son dönemde akaryakıta üst üste gelen zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Dolar kuru ve petrol fiyatlarındaki yükseliş sonrası bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresi 1 lira 80 kuruş artması bekleniyor.

3-4 LİRA ZAM GELECEĞİ İDDİASI VARDI

Petrol fiyatlarının 87 doları aşarak son 4 ayın en yüksek seviyesini görmesi ve dolar kurunun 27 lirayı aşmasının ardından birkaç gündür, sosyal medyada korkutan bir iddia ortaya konulmuştu. Birçok  sosyal medya kullanıcısı vatandaş "Bu hafta benzine 3, motorine ise 4 lira zam geliyor" paylaşımları yaparmıştı, fakat sektör kaynaklarından resmi bir açıklama gelmemişti. Korkutan iddia sonrası akaryakıta gelecek zam miktarı netleşti.

 Bu gece yarısından sonra İstasyon rakamlarına yansıyacak 11 Ağustos cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,80 TL'lik fiyat artışı yapılması bekleniyor.

 

Motorin zam zam Mazot zam karaman son dakika karaman