Müjde! Çalışan emeklinin 5 bin TL ikramiyesi aralıkta hesapta olması bekleniyor

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışan emeklilere de 5'er bin TL ikramiye verilmesi için ilgili bakanlıklara çalışma talimatı verdi. Konu hakkında bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla çalışan emeklilere de 5 bin TL verilmesine ilişkin detaylı bir çalışma var. Kapsamı ve detayları çalışma sonrasında ortaya çıkacak." demişti.

Çalışan emeklilere de 5 bin TL verilmesine ilişkin  çalışma, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında gerçekleştirilecek.

Cumhuriyetin 100. yılı olması sebebiyle çalışmayan emeklilere tek seferlik 5 bin TL ödeme yapıldı. Ödemeler 11 Kasım'da yapılmaya başlanırken çalışan emekliler kapsam dışında bırakılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışan emeklilere de 5'er bin TL ikramiye verilmesi için ilgili bakanlıklara çalışma talimatı verdi. Konu hakkında bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla çalışan emeklilere de 5 bin TL verilmesine ilişkin detaylı bir çalışma var. Kapsamı ve detayları çalışma sonrasında ortaya çıkacak." demişti

 Yasalaşma sürecinin tamamlanmasının ardından ikramiyeler hesaplara yatırılmaya başlanacak. Ödemelerin aralık ayı içerisinde yapılması bekleniyor. Düzenlemenin bu hafta Meclis'e gelmesi bekleniyor. Yasalaşma sürecinin tamamlanmasının ardından ikramiyeler aralık ayı içerisinde hesaplarda olacak.

karaman haber Abdullah Güler