MUSTAFA KÖPÜKLÜ HASTANELİK OLDU

TAKİP ET

MHP ile yollarını ayıran Karaman Bağımsız Milletvekili adaylığını şimdiden açıklayan Mustafa Köpüklü, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

MHP Karaman eski il başkanlarından Mustafa Köpüklü, dün akşam hastanelik oldu. Olay dün akşam İmaret Camisinin şadırvanında meydana geldi. Şadırvan merdivenlerinden ayağı kayarak sırt üstü düşen mustafa Köpüklü çevrede bulunan vatandaşlar tarafından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı.  Acil serviste yapılan teşhiste Mustafa Köpüklü'nün kaburgalarında kırıklar ve çatlarlar olduğu tespit edildi. 

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Mustafa Köpüklü'nün sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Köpüklü, bir ay önce 12 Ağustos gecesi İmaret Caddesi üzerinde bulunan bir çay ocağı önünde Mesut Tura, Mustafa Akbaş, Deva Partisi Karaman il Başkanı Mustafa Burak Demirer, Karamaninsesi.com İmtiyaz sahibi Hüseyin Ölger, Karaman Olay Gazetesi İmtiyaz sahibi Faruk Uflaz ile birlikte sohbet ederken bir grubun saldırısına uğramıştı.