NGN inovatif çözümler sunar

TAKİP ET

Türkiye başta olmak üzere Ortadoğu ve Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn Krallığı ve Katar'da faaliyet yürüten NGN bu anlamda bireylere ve kurumsal firmalara teknolojik çözümler üretir.

Türkiye başta olmak üzere Ortadoğu ve Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn Krallığı ve Katar'da faaliyet yürüten NGN bu anlamda bireylere ve kurumsal firmalara teknolojik çözümler üretir. Kuruluş başta veri merkezi olmak üzere bilgi işlem alanında bireylerin ve kuruluşların ihtiyaç duyduğu çözümleri profesyonel bir kadro ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak üretmektedir. Bu profesyonel çabası neticesinde en iyi performans gösteren bilişim şirketleri arasında yer almayı başarmış ve müşterilerine sunduğu çözümlerin yelpazesini genişletmiştir. Veri merkezi sistem entegrasyonu başlığı altında aynı zamanda cloud yani bulut hizmeti de sunmaktadır.

NGN global anlamda büyük bir şirket olmaya hazırlanıyor

Ülkemizde ve dünyada finans sektörü başta olmak üzere birçok alanda faaliyet yürüten en büyük kuruluşlar tarafından tercih edilen NGN Türkiye'nin ve Ortadoğu'nun yanı sıra dünyanın en çok bilinen ve en başarılı bilişim şirketleri arasında yer almak için emin adımlarla ilerliyor. Kuruluş müşterilerine çözümler üretirken onların kaliteli teknolojik altyapıları kullanmasını ve profesyonel hizmetler sunarak bünyelerine katma değer sağlamalarını hedefliyor. Yine NGN ile çalışan kuruluşların iş verimliliklerini ve iş sürekliliklerini kesintisiz bir şekilde sağladıkları gözlemleniyor. Datacenter uygulamalarının yanı sıra firma Dünya üzerinde en çok tercih edilen veri depolama sistemlerinden biri olan bulut teknolojileri sistemlerinin de müşterileri tarafından entegre olmasını sağlıyor. Bulut uygulamasına sunarken kullandığın kadar öde prensibiyle hareket eden NGN Türkiye'de ilk kez uygulanan saatlik ödeme olanaklarını da sunuyor.