Oktay Kepildek Ak Parti Karaman Belediye Başkan Aday Adayı Oldu.

TAKİP ET

Karamanın tanınan simalarından Oktay Kepildek 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Karaman Belediye Başkan Aday Adayı Oldu.

Oktay Kepildek kendini şöyle tanıttı;

Bugün sizlerin huzurunda, Karaman'ın geleceği için bir adım daha attım ve Karaman Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğumu duyurmanın gururunu yaşıyorum.

Ben, 04 Nisan 1978 tarihinde Karaman’ın Akçaşehir kasabasında doğdum ve ilkokuldan başlayarak eğitim hayatımı Karaman merkezde tamamladım. Anadolu Üniversitesi Adalet bölümünden mezun oldum. 1999 yılında askerlik görevimi tamamladıktan sonra ailemle birlikte tarım ve ticaret alanlarında faaliyet gösterdim.

2012 yılında Adalet Bakanlığı'nın düzenlediği sınavı kazanarak Karaman Adliyesi'nde zabıt katibi olarak göreve başladım. Bu süre zarfında farklı birimlerde çalışarak, hukukun adalet ve dürüstlük temelinde işlemesine katkı sağlama amacıyla gayret gösterdim.

Evliyim ve iki çocuk babasıyım. Aileme duyduğum sevgi ve sorumlulukla, şehrim Karaman için daha yaşanabilir bir gelecek oluşturma arzum hiç eksilmedi.

Çevremdeki insanlar tarafından disiplinli, çalışkan ve mücadeleci olarak bilinirim. Bu niteliklerimle, Karaman'a hizmet etmek için adım attığım bu önemli süreçte, şehrimin her bir ferdiyle bir araya gelerek, katılımcı bir yönetim anlayışıyla Karaman'ı daha ileriye taşıyacak projeler geliştirmeyi hedefliyorum.

Karaman'ın potansiyeline olan inancım ve bu şehre olan sevdamla, adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla buradayım. Herkesin yaşam kalitesini yükseltecek, şehrimizin kalkınmasına katkı sağlayacak projelerle Karaman'ı daha da ileriye taşımak için var gücümle çalışacağım.

Bu süreçte desteklerinizle ve dualarınızla beni yalnız bırakmayacağınızı umuyor, bana gösterdiğiniz ilgi ve destek için şimdiden teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,

Oktay Kepildek

Oktay Kepildek AKPARTİ Karaman Karaman Karaman son dakika