Pandemi döneminde bireyler doğa tatiline yöneliyor

TAKİP ET

Pandemi sürecinde insanlar doğanın ne kadar önemli olduğunu ve hayatta en önemli değerler arasında da sağlığın olduğunu daha iyi idrak etmiş bulunuyor.

Pandemi sürecinde insanlar doğanın ne kadar önemli olduğunu ve hayatta en önemli değerler arasında da sağlığın olduğunu daha iyi idrak etmiş bulunuyor. Koronavirüs pandemi süreci ile birlikte bireylerin ve toplumların anlayışları ve ilgi alanları evrilmiş görünüyor. Bu nedenle koronavirüs pandemi sürece her sektörde olduğu gibi turizm sektöründe de yenilikleri beraberinde getiriyor. Kalabalık havuzlarda yüzmek şezlong kavgası yapmak nefes almakta zorlanır lan restoranlarda kalabalıklarla yemek yemek gürültü kirlilik, dört duvar arasında bir tatil anlayışı özellikle de koronavirüs süreci ile birlikte değişiyor. Yerli ve yabancı birçok turist artık dijitalleşme ile ve sanayileşme ile birlikte daha çok kirlenen dünyada tatil yapmak için doğal bölgelere doğru tercihini kullanıyor. Ülkemizin 3 tarafı denizlerle çevrili ve muhteşem doğal güzelliklere sahip bir jeopolitik konum da bulunduğu için ülkemizde yerli ve yabancı turistlerin doğal yaşama yönelik tatil yapma imkanları daha da artış gösteriyor.

Doğal Ve Muhteşem Bir Tatil İçin Kabak Koyu

İşte tam da bu noktada kabak koyu bireylere doğal ve son derece sakin bir tatil yapma fırsatı sunuyor. Kabak Koyu içerisinde konumlanmış olan The Fabric Launge bünyesinde 10 adet bungalov evler ile birlikte muhteşem bir denizin ve doğanın tadını çıkarmak isteyen müşterilerini bekliyor. Pandemi sürecinde turizm sektöründe alınması gereken bütün tedbirleri yakından alan firma ardıç keçiboynuzu ve sarı çam ağaçları arasında eşsiz bir doğanın yanında muhteşem yemeklerle tatil yapma fırsatı sunuyor. Tertemiz bungalov evleri sahip olan kurulur aynı zamanda mavi mağara orman manzarası muhteşem bir gökyüzü kekik ve adaçayı gibi bitkilerin muhteşem kokusu ve Aladere şelaleleri ile muhteşem bir tatil için yerli ve yabancı misafirlerini bekliyor testisin etrafında Likya yolu Aladere şelaleleri mavi mağara gibi bölgenin turistik bakımdan son derece dikkat çeken doğal güzellikleri de bulunuyor. Bu yüzden otel odalarında son derece basık ve kalabalık bir ortam içerisinde tatil yapmak istemeyen denizin üzerinde muhteşem ormanların arasında hamakta sallanarak kitap okumanın keyfini yaşamak isteyen tüm misafirler için unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor.

Misafir memnuniyeti her şeyden önce geliyor

Kuruluş her şeyden evvel misafirlerinin memnuniyetini ve unutulmaz bir tatil keyfi yaşamalarını ön planda tutuyor. Kabak Koyu kamp alanı ile en çok beğenilen lokasyonda yer alan The Fabric Launge aynı zamanda müşterilerine lezzette içkilerle çok zengin bir hizmeti de veriyor. Alakart restoranında Türkiye'de ve dünyada yenilebilecek muhteşem yiyeceklerin ve lezzetlerin tadılma imkanı sunuyor. Aynı zamanda tertemiz bungalov evleri ile tüm misafirlerin özellikle koronavirüs pandemi sürecinde rahat bir biçimde Hicran koşulları altında tatil yapmalarına imkan sunuyor. Kabak Koyu bungalow evlerinde yapılacak muhteşem bir tatil için her yıl binlerce insan kuruluşu tercih ediyor.