Pırlanta aşka atılan imzadır!

TAKİP ET

Pırlanta aşka atılan imzadır! Pırlanta bütün kadınların hayalini süsleyen ve bu anlamda takmaktan en çok memnuniyet duydukları aksesuarlar arasında yer alır. Zen Pırlanta ülkemizde en iyi ve en kaliteli pırlanta seçeneklerini müşterilerine sunmanın haklı bir gururunu yaşar.

Pırlanta aşka atılan imzadır!

Pırlanta bütün kadınların hayalini süsleyen ve bu anlamda takmaktan en çok memnuniyet duydukları aksesuarlar arasında yer alır. Zen Pırlanta ülkemizde en iyi ve en kaliteli pırlanta seçeneklerini müşterilerine sunmanın haklı bir gururunu yaşar. Çünkü Zen Pırlanta kurulduğu günden beri pırlanta yüzük çeşitleri başta olmak üzere tüm pırlanta elmas yakut ve zümrüt ürünlerinde kaliteye damgasını vurur. Zen Pırlanta aynı zamanda sadece kadınlar için değil erkekler için de son derece kaliteli tasarımları hayata geçirmeyi başarmıştır. Yapılan çalışmalar Zen Pırlanta'nın farkını ortaya koymak için yeterli çalışmalardır.

Düzen pırlantalar birçok tasarımı müşterileri ile buluşturuyor!

 

Zen Pırlanta yapmış olduğu çalışmalar ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve dünyanın en özgün tasarımlarını bir araya getiren muhteşem katalogları sunuyor. Nazenin tasarımları ile elmasa nostaljik romantik bir vakur bir duruş kazandırıyor. Yine erkekler için tasarlamış olduğu pırlantalı aksesuar koleksiyonu ile de özellikle damatların şıklığına şıklık katıyor. Zen Pırlanta bünyesinde son derece kaliteli pırlanta yüzük çeşitlerini barındırırken aynı zamanda set şeklinde de ürünlerin sunumunu gerçekleştiriyor. Zen Pırlanta dünyanın en iyi pırlanta markaları arasında yer alan ve bu anlamda kendi mührünü taşıyan Forevermark markası ile ilgili de çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'de Forevermark mühürlü pırlantaların satışını gerçekleştiren tek firma olarak karşımıza çıkıyor. Forevermark Dünya üzerinde en kaliteli pırlantaları muhteşem tasarımcıları ile birlikte seçerek satışa sunan lider bir marka olarak biliniyor.

Zen Pırlanta gelinlerin en büyük tercihi!

 

Zen Pırlanta kadınlara asalet zarafet ve ihtişam kazandırırken özellikle düğün günlerinde muhteşem gelinlikler ile birlikte kombine edilebilecek olan birçok tasarımı wedding koleksiyonu içerisinde bulunduruyor. Wedding koleksiyonu içerisinde set halinde pırlanta tasarımların bulunmasının yanı sıra tek tek alınabilecek beştaş yüzük seçenekleri de yer alıyor. Beştaş yüzükler özellikle de doğum yapan hanımlara hediye edilen ve son derece zarafet dolu yüzükler olarak ifade ediliyor. Beştaş yüzükler genellikle tektaş pırlanta yüzük  ile birlikte kombine edilerek kullanılıyor.